De Haan Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacyverklaring vinden.

Windhoek 21, Wenum Wiesel

Vraagprijs   € 525.000 k.k.  

 • Omschrijving

  Op een werkelijk unieke locatie in Wenum-Wiesel, het buitengebied van Apeldoorn, bieden wij u een royale bouwkavel aan van 5.190 m² om uw droomwoning te realiseren.

  Het prachtige perceel is gelegen op een rustige locatie met een schitterend uitzicht over de weilanden, tevens grenzend aan natuurgebied “Kortenbroek” en op loopafstand van de uitgestrekte bossen van de Kroondomeinen.

  'Rust, ruimte en genieten zijn hier de sleutelwoorden'.

  Op korte afstand ligt het centrum van Vaassen, maar ook de steden Apeldoorn, Epe, Deventer en Zwolle zijn respectievelijk binnen 10 tot 30 minuten bereikbaar.

  Voor de uitgebreide informatie, kijk op: windhoek21.nl

  Voor dit perceel is een schetsbouwplan aanwezig van een vrijstaande schuurwoning. Indien u een andere woning wilt bouwen, mag u op deze locatie een vrijstaande woning bouwen van maximaal 700 m³ en een goothoogte van 4 meter. De toegestane oppervlakte van de bijgebouwen is maximaal 100 m².
  Er is geen aannemers of architect verplichting!

  “De locatie” om uw droomwoning te bouwen

  Voor meer informatie over het bestemmingsplan met de bijbehorende mogelijkheden kunt u terecht op ons kantoor, op de site van de woning of op de site van de gemeente Apeldoorn.

 • Locatie

  [ { "address": "Windhoek 21", "zipCode": "7345 EH", "city": "Wenum Wiesel", "lat": 52.2723398, "lng": 5.9380392, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
  [{"featureType":"administrative","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"landscape","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"hue":"#0066ff"},{"saturation":74},{"lightness":100}]},{"featureType":"poi","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"off"},{"weight":0.6},{"saturation":-85},{"lightness":61}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"on"}]},{"featureType":"transit","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"water","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"color":"#5f94ff"},{"lightness":26},{"gamma":5.86}]}]
 • Kenmerken

  Prijs
  € 525.000 k.k.
  Wijk
  Agrarisch gebied Wiesel
  Locatie
  Aan bosrand, Aan rustige weg, Buiten bebouwde kom, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen, Vrij uitzicht
  Postcode
  7345 EH Wenum Wiesel
  Woningtype
  Bouwgrond
  Perceeloppervlakte
  5.190m²
  Oplevering
  In overleg
 • Documenten

 • Reageer

  Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

  Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

  Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
  Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

  recaptcha
  reCAPTCHA
  PrivacyTerms
 • van

  Goedemiddag 👋

  Benieuwd naar de waarde van uw huis?

  U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

  Wat is de reden van uw aanvraag?
  Ik wil graag...

  Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

  Wanneer wilt u verhuizen?

  We zijn er bijna 🎉

  Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

  recaptcha
  reCAPTCHA
  PrivacyTerms

  Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

  loading

  Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

  Check uw mail voor het rapport!

  success
  Wat is mijn huis waard?