De Haan Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacyverklaring vinden.

aankoop woning

Iedere situatie is anders en ieder mens is verschillend. Daarom stellen wij u een aantal vragen om er achter te komen wat u echt belangrijk vindt.

Wilt u snel verhuizen, heeft u een minimale verkoopprijs nodig, vindt u de terugkoppeling belangrijk, moet u voor de zomer in uw nieuwe huis wonen? Allemaal zaken die voor ons van belang zijn om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. In een persoonlijk gesprek brengen wij uw wensen in kaart. Pas als wij weten wat u beweegt en wat uw behoeften, wensen en verwachtingen zijn, kunnen wij een goede dienstverlening bieden. Als wij samen de beste aanpak bepaald hebben, gaan wij aan het werk. Uitgangspunt is om uw opdracht tot een goed resultaat te laten komen. Onderstaand treft u enkele instrumenten waarvan wij gebruik maken: mailingen, NVM uitwisselingssysteem, internet, een internationaal netwerk, advertenties in bladen en een eigen woonmagazine.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Vraag onze makelaars naar het overzichtelijke stappenplan waarin u precies kunt lezen wat zij voor u gaan doen om uw droomhuis voor u te vinden. Uiteraard ontmoeten zij u graag voor een persoonlijke toelichting.

  1. Inventarisatie van uw wensen
  2. Plan van Aanpak bepalen
  3. Voortgang bespreken
  4. Bezichtigingen van geselecteerde woningen
  5. Onderhandelen en het contract
  6. Blijvend uw woningadviseur

Contact opnemen

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?