De Haan Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacyverklaring vinden.

OVER DE HAAN MAKELAARS

UW ACTIEVE MAKELAAR!

Bij de aan- of verkoop van een woning komt veel kijken. De Haan Makelaars is daarbij graag UW MAKELAAR. Vanuit ons sfeervolle kantoor in het gezellige centrum van Epe begeleiden wij u gedurende het gehele traject. Niet alleen op het gebied van verkoop, maar ook de aankoop en/of verhuur van uw (droom)woning kunnen wij begeleiden. Daarnaast bent u voor het aanvragen van een taxatie ook bij ons aan het juiste adres.  Wij zijn actief tussen Apeldoorn en Zwolle, waaronder de gemeente Epe en Heerde. Met de plaatsen Emst, Vaassen, Oene, Veessen, Vorchten, Wapenveld, Welsum, Epe en Heerde.

dehaan-makelaars-epe

het belangrijkste..?

Wij werken met passie voor het vak makelaardij en daarbij staat persoonlijkheid, betrokkenheid en deskundigheid voorop, dit met de kennis en ervaring van het vak en de regio.  Korte lijnen, laagdrempeligheid, een open manier van communiceren en u volledig ontzorgen is onze werkwijze

Één van onze geheimen is de manier van presenteren. Wij streven bij iedere woning naar de beste presentatie. Zo verdient elke woning een op maat geschreven plan van aanpak, een uitgebreide en professionele fotorapportage met o.a. een woonvideo, drone opnames, luchtfoto’s en 360 graden foto’s. Minstens zo uniek is onze prachtige brochure. Uiteraard wordt uw woning actief gepresenteerd, waaronder op funda.nl, via een unieke eigen website van de woning, onze website van dehaanmakelaars.nl en via de app. Daarnaast zijn wij actief op Social Media en hebben wij een groot netwerk, wij vinden dus gegarandeerd voor u een geschikte koper…

wAAR WIJ HET VOOR DOEN..?

Waar wij het voor doen? Voor uw waardering..  Trots mogen wij u mededelen dat wij een gemiddeld klanttevredenheidscijfer hebben van een 9.2, naar aanleiding van circa 250 beoordelingen!

Dagelijks streven wij ernaar om uw verwachtingen te overtreffen.. Wanneer mogen wij u van dienst zijn?

U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0578-613000 en wij komen graag eens vrijblijvend bij u langs. Uiteraard bent u altijd welkom op ons kantoor aan de Brinklaan 5 te Epe.

Een laatste garantiepuntje: wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

team-dehaan-makelaars-epe

Medewerkers

ron de haan

Ron de Haan

Register Makelaar Taxateur Wonen
Registratienummer: V624657315

Helga de Haan

Assistent - Makelaar Wonen
Registratienummer: 18141451

Michelle Koetsier

Register Makelaar Wonen
Registratienummer: V636035380

Tom de Haan

Assistent - Makelaar Wonen
Registratienummer: 95355525

tess

Tess van Mossel

Commercieel medewerker binnendienst

Klantenbeoordelingen

Bekijk alle beoordelingen ›
Vevere, voor exclusief wonen

Vevere is een uniek samenwerkingsverband tussen vijf vooraanstaande makelaarskantoren, met in totaal zeven vestigingen in diverse regios van het land. Door de krachten van deze 5 top kantoren te bundelen profiteert u van een extra groot landelijk netwerk en heel veel marktkennis. De Vevere makelaars maken gebruik van een gezamenlijke, actieve marketing bij de verkoopbemiddeling van exclusief onroerend goed. Aan het Vevere-label herkent u de makelaar die kwaliteit de ruimte geeft die het verdient. Bent u op zoek naar die ruimte voor kwaliteit? Maak dan een afspraak!

vevere exclusive

Wilt u eens kennis met ons maken?

Vul de onderstaande gegevens in en er zal zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen.

 

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?