De Haan Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacyverklaring vinden.

Bouwkundige keuring

Door de rapportage van een bouwtechnische keuring heeft u een duidelijk beeld hoe de woning bouwkundig gezien erbij staat. Met de aankoop of verkoop van een woning is vaak veel geld gemoeid. Voor beide betrokken partijen is het belangrijk een zo goed mogelijke overdracht te realiseren.

Goed kijken is essentieel om een goede rapportage te maken naar aanleiding van de visuele inspectie. Een bouwtechnische keuring is de enige manier om in duidelijk en begrijpelijk Nederlands inzicht te krijgen in de bouwkundige staat van een woning.

Het uiteindelijke doel van de inspectie is inzicht te verschaffen in de huidige onderhoudstoestand van het object en eventuele tekortkomingen en/of gebreken te constateren. Dit uiteraard altijd in relatie tot het bouwjaar, de geldende eisen, de bouwaard en bouwwijze. Is er misschien achterstallig onderhoud? Voor zowel koper als verkoper schept een bouwtechnische keuring zekerheid in wat u van een woning mag verwachten.

Kortom, door de bouwtechnische keuring kunt u gewoon lekker verliefd blijven!

Contact opnemen

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?