De Haan Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacyverklaring vinden.

DIENSTEN

aankoop dehaan makelaars epe


AANKOOP


Iedere situatie is anders en ieder mens is verschillend. Daarom stellen wij u een aantal vragen om er achter te komen wat u echt belangrijk vindt.

Lees meer

 


VERKOOP


Bent u van plan uw woning te verkopen? Wij zijn u graag van dienst! Tevreden klanten zijn de basis voor ons succes en goede afspraken zijn de basis voor een succesvolle verkoop.

Lees meer

 


TAXATIES


Als onafhankelijk specialist zorgt De Haan Makelaars voor betrouwbare en degelijke taxaties waarop onze opdrachtgevers goedgefundeerde besluiten kunnen nemen.

Lees meer

 


GRATIS WAARDEBEPALING


Mocht u overwegen te verhuizen, dan is een juiste bepaling van de waarde van uw woning een belangrijke basis voor de berekening van uw financiële mogelijkheden.

Lees meer

 


BOUWKUNDIGE KEURING


Door de rapportage van een bouwtechnische keuring heeft u een duidelijk beeld hoe de woning bouwkundig gezien erbij staat. Met de aankoop of verkoop van een woning is vaak veel geld gemoeid.

Lees meer

 


VERHUISSERVICE


De eerste stappen van uw plannen zijn gezet. Uw woning is succesvol verkocht en/of u heeft de woning gevonden waar u de komende jaren heerlijk kunt wonen.

Lees meer