De Haan Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacyverklaring vinden.

Taxaties

Een betrouwbare specialist in taxaties

Als onafhankelijk specialist zorgt De Haan Makelaars voor betrouwbare en degelijke taxaties waarop onze opdrachtgevers goedgefundeerde besluiten kunnen nemen. Een correcte afhandeling en een zorgvuldige verslaglegging zijn zaken die u aan ons kunt toevertrouwen.

 

taxaties

De Haan Makelaars hecht aan kwaliteit en deskundigheid. Daarom hebben wij goed opgeleide en 'Vastgoedcert' gecertificeerde makelaarstaxateurs in huis. Dat betekent dat wij voor onze klanten gedegen en betrouwbare taxaties kunnen en mogen uitvoeren. De makelaar is dus eveneens taxatiespecialist waarop u een beroep kunt doen als u de waarde van uw woning of bedrijfspand wil laten bepalen voor het verkrijgen van een extra hypotheek, een verbouwing, een verkoop, bij koop of in het kader van de Wet Waardering Onroerende Zaken (WOZ).

Makelaars zijn: Register Makelaars – Taxateurs ingeschreven in het register van Vastgoedcert. Wilt u mee informatie over taxaties, neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers. Als u on-line een taxatieopdracht wilt plaatsen, vult u dan het formulier hieronder in.

Contact opnemen

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?