De Haan Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacyverklaring vinden.

nieuwbouw ontwikkelaars

Al vele jaren houden wij ons met veel plezier bezig met advisering en verkoop van nieuwbouwprojecten in en rondom de gemeente Epe en Heerde.

Door jarenlange expertise, uitgebreide systemen en structureel marktonderzoek zijn wij goed op de hoogte van de woningmarkt, de ontwikkelingen, de vraag en de kansen in de regio. Daarnaast weten we waar de behoeftes liggen aan de vraagzijde.

Voor een optimaal resultaat adviseren wij projectontwikkelaars en grondeigenaren het liefst al vanaf grondaankoop tot aan de oplevering van het project. In elke fase werken we samen met ontwikkelaar aan het beste resultaat.

De Haan Makelaars is specialist in het verkopen van Nieuwbouw. Wij treden graag op als schakel tussen ontwikkelaar en woningzoeker. Wij kennen de wensen van de klant en maken hiervan graag de vertaalslag naar het meest optimale woonproduct.

nieuwbouw ontwikkelaars

Wij voorzien ontwikkelaars tijdens het gehele proces gevraagd en ongevraagd zowel schriftelijk als mondeling advies. Wij fungeren zowel voor-, tijdens als na de verkoop van de nieuwbouwwoning de schakel tussen ontwikkelaar en koper. Samenwerking met De Haan Makelaars draagt bij aan een hogere afzetsnelheid, risicoreductie en optimalisatie van het rendement. Gerenommeerde projectontwikkelaars en bouwbedrijven behoren tot onze clientèle.

Ron de Haan en zijn team adviseren zowel opdrachtgevers als klanten graag en met enthousiasme over de te (ver)kopen nieuwbouwwoning.

Benieuwd naar onze verkochte nieuwbouwprojecten? Kijk dan op onze site bij de recent verkochte projecten. En voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers.

Contact opnemen

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?