De Haan Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacyverklaring vinden.

Wolbertsdijk 2, Wapenveld

Vraagprijs   € 550.000 k.k.  

 • Omschrijving

  Op een werkelijk unieke locatie in Wapenveld, het buitengebied van de gemeente Heerde,
  bieden wij u aan, een royale bouwkavel van ca. 6800 m² om uw droomwoning te realiseren.

  Het prachtige perceel is gelegen op een rustige locatie aan de rivier De Evergunne met een schitterend uitzicht over de weilanden richting de IJsselvallei.

  Rust, ruimte en genieten zijn hier de sleutelwoorden.

  Op korte afstand ligt het centrum van Wapenveld en Heerde, maar ook de steden Zwolle, Deventer en Apeldoorn zijn respectievelijk binnen 15 tot 30 minuten bereikbaar.

  Voor de uitgebreide informatie, kijk op: www.wolbertsdijk2.nl

  Voor dit perceel is een goedgekeurd bouwplan aanwezig voor een royale vrijstaande woning. Tevens is er een vergunning voor het aanleggen van een brug over de Evergunne. Indien u een andere woning wilt bouwen, mag u op deze locatie een vrijstaande woning bouwen met een oppervlakte van maximaal 150 m2 met een goothoogte van 6 meter en een bouwhoogte van 10 meter. De toegestane oppervlakte van de bijgebouwen is maximaal 100 m². Op dit moment staat er op het perceel een oude kleine schuur, welke in gebruik is als opslagruimte en het houden van dieren. De bestaande schuren voor de woning Wolbertsdijk 2 A worden binnenkort gesloopt!

  Er is geen aannemers of architect verplichting. De bouwaansluiting is al aanwezig voor elektra en water. “De locatie” om uw droomwoning te bouwen!

  Voor meer informatie over het bestemmingsplan met de bijbehorende mogelijkheden kunt u terecht op ons kantoor, op de site van de woning of op bij de gemeente Heerde.

 • Locatie

  [ { "address": "Wolbertsdijk 2", "zipCode": "8191 NW", "city": "Wapenveld", "lat": 52.4111782, "lng": 6.0745457, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
  [{"featureType":"administrative","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"landscape","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"hue":"#0066ff"},{"saturation":74},{"lightness":100}]},{"featureType":"poi","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"off"},{"weight":0.6},{"saturation":-85},{"lightness":61}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"on"}]},{"featureType":"transit","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"water","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"color":"#5f94ff"},{"lightness":26},{"gamma":5.86}]}]
 • Kenmerken

  Prijs
  € 550.000 k.k.
  Wijk
  Verspreide huizen Wapenveld-Zuid
  Locatie
  Aan rustige weg, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
  Postcode
  8191 NW Wapenveld
  Woningtype
  Bouwgrond
  Perceeloppervlakte
  6.800m²
  Oplevering
  In overleg
 • Documenten

 • Reageer

  Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

  Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

  Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
  Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

  recaptcha
  reCAPTCHA
  PrivacyTerms
 • van

  Goedenavond 👋

  Benieuwd naar de waarde van uw huis?

  U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

  Wat is de reden van uw aanvraag?
  Ik wil graag...

  Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

  Wanneer wilt u verhuizen?

  We zijn er bijna 🎉

  Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

  recaptcha
  reCAPTCHA
  PrivacyTerms

  Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

  loading

  Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

  Check uw mail voor het rapport!

  success
  Wat is mijn huis waard?