De Haan Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacyverklaring vinden.

Kommerseweg 8 a, Heerde

Vraagprijs   € 495.000 k.k.  

 • Omschrijving

  Droomt u ook van mogelijkheid om uw eigen woning te mogen bouwen? Dan is dit uw kans!

  Wij bieden u aan, een royale bouwkavel van ca. 3.200 m² gelegen in het buitengebied van Heerde.

  Een prachtige landelijke ligging, op loopafstand van het Zwolse Bos met uitgestrekte wandel- en fietspaden en het Heerderstrand is gelegen op korte afstand. De A50 is binnen enkele minuten te bereiken en Zwolle in 12 minuten.

  Kortom een unieke locatie! Voor de uitgebreide informatie, kijk snel op; kommerseweg8a.nl

  - Vrijstaande woning gebouwd worden van 150 m2 op de begane grond
  - Nokhoogte van 10 meter en goothoogte van 4 meter.
  - Dakhelling niet minder dan 30 graden en niet meer dan 60 graden.
  - Bijgebouw max. 100 m2
  - Goot- en bouwhoogte mag niet meer bedragen dan 3 meter, respectievelijk 6 meter.

  Verder is er een inrichtingsplan voor dit perceel aanwezig, waaronder ander een verplichting is tot het planten van bomen achter op het perceel.

  Alle informatie over het bestemmingsplan en de spelregels, welke genoemd zijn in de meerwaardenotitie vindt u op de site van de woning.

  Het betreft een unieke kans om hier uw droomwoning te bouwen. Wij nodigen u graag om de locatie samen te bekijken. Laat u droom werkelijkheid worden! Welkom aan de Kommerseweg.

 • Locatie

  [ { "address": "Kommerseweg 8", "zipCode": "8181 LZ", "city": "Heerde", "lat": 52.4013143, "lng": 6.0341927, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
  [{"featureType":"administrative","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"landscape","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"hue":"#0066ff"},{"saturation":74},{"lightness":100}]},{"featureType":"poi","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"off"},{"weight":0.6},{"saturation":-85},{"lightness":61}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"on"}]},{"featureType":"transit","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"water","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"color":"#5f94ff"},{"lightness":26},{"gamma":5.86}]}]
 • Kenmerken

  Prijs
  € 495.000 k.k.
  Wijk
  Verspreide huizen Heerde-Noord en Hoorn
  Locatie
  Aan rustige weg, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen, Vrij uitzicht
  Postcode
  8181 LZ Heerde
  Woningtype
  Bouwgrond
  Soort bouw
  Nieuwbouw
  Perceeloppervlakte
  3.200m²
  Oplevering
  In overleg
 • Documenten

 • Reageer

  Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

  Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
  Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

  Hoe veel is ?