De Haan Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacyverklaring vinden.

Dijkhuizerzandweg 12, Epe

Vraagprijs   € 919.000 k.k.  

 • Omschrijving

  Op het prachtige “Landgoed Wiltensacker” wordt voorjaar 2024 gestart met de bouw van drie geschakelde DUURZAME LANDHUIZEN welke gelegen zijn op ruime eigen kavels. Op dit moment is er nog 1 landhuis te koop, dat nu zonder binnenindeling en installaties wordt gebouwd, waardoor eigen wensen voor indeling en afwerking nog goed in te passen zijn. Naar verwachting zal de bouw in het eerste kwartaal van 2025 gerealiseerd zijn.

  Wilt u wonen in een nieuw landhuis op een schitterende rustige plek in een natuurgebied en toch dichtbij het gezellige dorp Epe, dan is dit een uitgelezen kans! Buiten en toch niet alleen.

  Het landgoed
  Één familie heeft het landgoed van ruim 12 ha gekocht om er een prachtige woon- en leefplek van te maken onder het motto “leven in harmonie met elkaar en met de natuur”. De bijzondere ligging waarborgt rust en privacy, ruimte en uitzicht.
  Heel uniek is dat het landgoed twee gezichten heeft:
  - De 5,5 ha aan de zuidkant van de Dijkhuizerzandweg biedt de weidse ruimte van de hoge enk met kruidenrijk grasland, houtwallen en solitaire bomen. Daar komen ook de landhuizen te staan.
  - De 7,5 ha ten noorden van de Dijkhuizerzandweg liggen in het lage beekdal met kwelwater, beekjes, natte graslanden en elzenbosjes. Dit beekdal is onderdeel van de ecologische hoofdstructuur (EHS) en het Gelders Natuurbeheerplan.

  Uniek is ook dat het landgoed nog geen 1,5 km van de kern van Epe ligt. Epe kent een rijk cultureel leven, leuke restaurants en een ruim en gevarieerd aanbod van winkels en verenigingen.
  Rondom Epe vindt u uitgestrekte natuurgebieden met bossen, beekdalen en heidevelden. En iets naar het oosten komt u al snel in het karakteristieke rivierenlandschap van de IJssel.
  Door goede aansluitingen op de snelwegen A50 en A28 is Epe goed bereikbaar en bent u binnen een uur in de Randstad.

  De drie geschakelde landhuizen

  De landhuizen zijn ontworpen door ORGA architect, een toonaangevend en door de natuur geïnspireerd architectenbureau dat zich laat leiden door ecologische principes en technieken. ORGA is gevraagd om de landhuizen zo te ontwerpen dat die optimaal leefcomfort bieden door uitgekiende vormgeving en gebruik van ecologische materialen. En om ervoor te zorgen dat de landhuizen harmoniëren met de natuurlijke omgeving.

  Sleutelwoorden:
  - Duurzaam: duurzaam bouwen, levensloopbestendig wonen en bewust zorgen voor een beperkte ecologische voetafdruk.
  - Samen: drie geschakelde landhuizen met mogelijkheden voor privacy naar wens, ontmoeten naar behoefte, elkaar inspireren, goed nabuurschap en delen. Gezamenlijke moestuin en boomgaard, en samen betrokken bij de natuurontwikkeling op het landgoed.
  - Natuur: optimaal genieten van de ruimte en de mogelijkheden die het landgoed biedt.

  Zo is er een ontwerp ontstaan dat voorziet in 3 landhuizen die door de doorlopende kap op een transparante manier aan elkaar geschakeld zijn. Door de vloeiende L-vorm van het ontwerp ontstaat er aan de voorzijde een intiem gemeenschappelijk erf en heeft ieder landhuis aan de achterzijde een zeer royale tuin met veel privacy en ruime vergezichten.

  Het landhuis
  Op deze zeer fraaie locatie bieden wij u een landhuis aan met een riante eigen kavel en een prachtig uitzicht over de hoge enk en het omliggende coulisselandschap. De kavel heeft een oppervlakte van maar liefst 2.261 m² en is op het zuidoosten georiënteerd. Daarnaast wordt u mede-eigenaar van het gemeenschappelijke erf aan de voorzijde (1.320 m²) en een moestuin en boomgaard aan de achterzijde (830 m²).
  De voorzijde van het landhuis geeft zicht op het beekdal en sluit aan op het gezamenlijk voorerf. De achterzijde heeft grote ramen, openslaande deuren en een royale veranda, zodat u optimaal van het buitenleven en de natuur op de hoge enk kunt genieten.

  Mogelijke indeling zoals op tekening
  Begane grond:
  Entree, hal met meterkast en toilet.
  Royale woonkamer (ca. 50 m²) met grote ramen op het zuidoosten en dubbele openslaande deuren naar de veranda, en ook met een ruime open vide met trap naar de verdieping.
  Open keuken en bijkeuken met zijentree naar de carport en berging.
  Ruime slaapkamer met aansluitend een badkamer.

  Verdieping:
  Overloop met vide waardoor je veel lichtinval hebt en een heel ruimtelijk effect krijgt.
  Royale slaap- en/of werkkamer.
  Ruimte voor een 2e badkamer of voor een extra slaap-, hobby- of werkkamer.
  Ruime zolder en technische ruimte die bijvoorbeeld ook in te richten is als atelier.

  Bijgebouwen:
  Berging en carport bij de woning.
  Optioneel is er nog een perceel beschikbaar waarop een bijgebouw van maar liefst 300 m² gebouwd mag worden. We informeren u graag over de mogelijkheden.
  Op het landgoed is ook een gastenverblijf; gedeeld gebruik is zeker mogelijk en past bij de ideeën over duurzaamheid en delen.

  Het aanbod
  De koopsom voor het nog verder af te bouwen landhuis als hiervoor omschreven (cascowoning zonder binnenindeling en installaties) bedraagt € 919.000 k.k.

  Het is mogelijk dat de koper al tijdens het bouwtraject instapt en de aannemingsovereenkomst overneemt. Hoe eerder de koper instapt, hoe meer mogelijkheden er zijn om de woning naar eigen wensen aan te passen. De koopsom zal dan uiteraard navenant lager zijn. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

  In de koopsom zijn de volgende zaken inbegrepen:
  * aankoop van het perceel en de gedeelde percelen voor het voorerf en de moestuin/boomgaard;
  * alle kosten voor het voorliggende ontwerp inclusief rapporten en vergunningen;
  * aansluiting op het gemeenteriool;
  * bouwkosten zonder binnenindeling en installaties op basis van offerte van de aannemer.

  Wij willen u graag uitgebreid informeren over de mogelijkheden en leiden u graag ter plaatse rond.

  Bel of mail ons kantoor voor een afspraak en neem uw wandelschoenen of laarzen mee om samen dit prachtige gebied te ontdekken.

  Alle informatie kunt u vinden op Dijkhuizerzandweg12.nl

 • Locatie

  [ { "address": "Dijkhuizerzandweg 12", "zipCode": "8161 NS", "city": "Epe", "lat": 52.3550364, "lng": 6.0047564, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
  [{"featureType":"administrative","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"landscape","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"hue":"#0066ff"},{"saturation":74},{"lightness":100}]},{"featureType":"poi","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"off"},{"weight":0.6},{"saturation":-85},{"lightness":61}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"on"}]},{"featureType":"transit","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"water","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"color":"#5f94ff"},{"lightness":26},{"gamma":5.86}]}]
 • Kenmerken

  Prijs
  € 919.000 k.k.
  Wijk
  Buitengebied Epe Oost
  Locatie
  Aan rustige weg, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen, Open ligging, Vrij uitzicht
  Postcode
  8161 NS Epe
  Woningtype
  Geschakelde woning
  Bouwjaar
  2024
  Soort bouw
  Nieuwbouw
  Tuin
  Ja, Achtertuin, Zuidoost, 4700×4200cm
  Balkon
  Ja
  Parkeren
  Garage, CarportParkeerplaats
  Kamers
  4
  Slaapkamers
  2
  Badkamers
  1
  Woonoppervlakte
  152m²
  Perceeloppervlakte
  2.261m²
  Inhoud
  600m³
  Oplevering
  In overleg
 • Documenten

 • Reageer

  Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

  Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

  Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
  Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

  recaptcha
  reCAPTCHA
  PrivacyTerms
 • van

  Goedenavond 👋

  Benieuwd naar de waarde van uw huis?

  U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

  Wat is de reden van uw aanvraag?
  Ik wil graag...

  Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

  Wanneer wilt u verhuizen?

  We zijn er bijna 🎉

  Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

  recaptcha
  reCAPTCHA
  PrivacyTerms

  Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

  loading

  Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

  Check uw mail voor het rapport!

  success
  Wat is mijn huis waard?