De Haan Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacyverklaring vinden.

Dijkhuizerzandweg 12, Epe

Vraagprijs   € 1.055.000 v.o.n.  

 • Omschrijving

  Op het prachtige Landgoed “Wiltensacker” worden 3 geschakelde DUURZAME LANDHUIZEN gebouwd welke gelegen zijn op ruime kavels. Op dit moment is er nog 1 landhuis te koop!

  Eén familie heeft dit terrein van ruim 12 ha gekocht om er samen met anderen een prachtige plek te realiseren waar de bewoners kunnen leven in harmonie met elkaar en met de natuur. Op dit terrein komt een duurzaam en vrijwel energieneutraal landhuis (energielabel A+++) met daarin 3 woningen die op een transparante manier aan elkaar geschakeld zijn.

  Het landhuis harmonieert geweldig met het omliggende landschap en past geheel binnen het vastgestelde bestemmingsplan. Ook de omgevingsvergunning is inmiddels verleend, zodat binnenkort met de bouw begonnen kan worden.

  Sleutelwoorden:
  • Duurzaam: Duurzaam en circulair bouwen waar mogelijk, duurzaam leven en elkaar daarin inspireren.
  • Samen: Ieder zijn eigen woning en ook omzien naar elkaar, goed nabuurschap, delen.
  • Natuur: genieten van het uitzicht en de mogelijkheid mee te denken en werken aan de natuurontwikkeling op het landgoed.

  Het landhuis:
  Op deze zeer fraaie locatie bieden wij u het middelste landhuis aan met een riante tuin op het zuiden en een prachtig uitzicht over de hoge enk en het omliggende coulisselandschap. De eigen kavel biedt veel privacy, heeft een oppervlakte van maar liefst 2.261 m² en is op het zuiden georiënteerd. Daarnaast wordt u mede-eigenaar van het gemeenschappelijke erf aan de voorzijde (1.322 m²) en een moestuin en boomgaard aan de achterzijde (835 m²).

  De voorzijde van de woning geeft zicht op het beekdal en sluit aan op het gezamenlijk erf. De achterzijde, royaal op het zuiden gericht, heeft grote ramen, openslaande deuren en een royale veranda, zodat u optimaal van het buitenleven en natuur op de hoge enk kunt genieten.

  Het landhuis is ontworpen door ORGA architect, een toonaangevend en door de natuur geïnspireerd architectenbureau, dat zich bij het ontwerpen laat leiden door ecologische principes en technieken. Het landhuis is optimaal geïsoleerd en heeft veel grote raampartijen op de zuidgevel met panoramisch uitzicht over het landgoed. Het grootste deel van het dak wordt uitgevoerd als groen sedumdak. De indeling van de woning is levensloopbestendig met slaapkamer en badkamer op de begane grond. Wilt u wonen in een nieuwe landhuis op een schitterende rustige plek in een natuurgebied en toch dichtbij het gezellige dorp Epe, dan is dit een uitgelezen kans.

  Indeling:
  Entree, hal met meterkast en toilet, royale woonkamer (ca. 50 m²) met grote ramen op het zuiden en dubbele openslaande deuren naar de veranda. Royale vide met trap naar de verdieping.
  Open keuken en bijkeuken met zijentree. Royale slaapkamer met aansluitend een badkamer.

  Verdieping: overloop met vide waardoor je veel lichtinval hebt en een heel ruimtelijk effect krijgt, een ruime zolder- of atelierruimte en een royale slaap- of werkkamer.
  In de indeling van de woning zijn eigen aanpassingen mogelijk. Zo is er desgewenst op de eerste etage ruimte voor een tweede badkamer.

  Bijgebouwen:
  Er is een berging en een carport gelegen direct bij de woning onder het sedumdak.
  Elders op het landgoed is nog een perceel van ca 3.000 m2 met natuurbestemming beschikbaar waarop een bijgebouw van maximaal 300 m2 gerealiseerd mag worden.

  Het Landgoed:
  Het magnifieke nieuwe landgoed heeft twee gezichten. De 5,5 ha aan de zuidkant van de Dijkhuizerzandweg bieden de weidse ruimte van hoge enk met kruidenrijk grasland, houtwallen en solitaire bomen. Daar komen ook de woningen te staan. De 7,5 ha ten noorden liggen in het lage beekdal met kwelwater, beekjes, natte graslanden en elzenbossages. Dit beekdal is ook onderdeel van de ecologische hoofdstructuur (EHS). De bijzondere ligging waarborgt een heerlijke natuurbeleving, rust en privacy, ruimte en uitzicht. Het landgoed ligt op ca 1 km van het centrum van Epe dat een rijk cultureel leven, leuke restaurants en een ruim en gevarieerd aanbod van winkels, sportverenigingen en onderwijsvoorzieningen kent. Epe is schitterend omringd door uitgestrekte natuurgebieden met bossen en heidevelden. En iets naar het oosten komt u al snel in het karakteristieke rivierenlandschap langs de IJssel. Door goede aansluitingen op de snelwegen A50 en A28 is Epe goed bereikbaar en bent u binnen een uur in de Randstad.

  Het aanbod:
  De koopsom is gebaseerd op de kosten van de bouwkavel, de ontwerp-, onderzoek-, leges- en aansluitkosten die al door de verkoper zijn voldaan, en op offertes van de aannemer. Hierin zijn nog wel afwijkingen mogelijk. Koper betaalt de kavel en bijkomende kosten aan verkoper en sluit zelf een aannemingsovereenkomst met de aannemer.

  De prijs voor de kavel inclusief het evenredige deel van de mandelige percelen is € 395.000 v.o.n.

  Kadastrale gegevens:
  Epe en Oene C 1860 en een derde deel van C 1848 en C 1849
  Oppervlakte 2.980 m²
  Omvang geheel perceel en tweemaal mandelig perceel
  Eigendomssituatie Volle eigendom cq mandelig eigendom

  De bijkomende kosten die al door de verkoper zijn voldaan bedragen € 60.000.
  Op basis van offertes van aannemers zullen de bouwkosten ca € 600.000 incl. BTW bedragen; dit wordt uiteraard nog beïnvloed door de specifieke wensen van de koper.

  Wij willen u graag uitgebreid informeren over de mogelijkheden en leiden u graag ter plaatse rond. Bel of mail ons kantoor voor een afspraak en neem uw wandelschoenen of laarzen mee om samen dit prachtige gebied te ontdekken.

  Alle informatie kunt u vinden op Dijkhuizerzandweg12.nl.

 • Locatie

  [ { "address": "Dijkhuizerzandweg 12", "zipCode": "8161 NS", "city": "Epe", "lat": 52.3550364, "lng": 6.0047564, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
  [{"featureType":"administrative","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"landscape","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"hue":"#0066ff"},{"saturation":74},{"lightness":100}]},{"featureType":"poi","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"off"},{"weight":0.6},{"saturation":-85},{"lightness":61}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"on"}]},{"featureType":"transit","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"water","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"color":"#5f94ff"},{"lightness":26},{"gamma":5.86}]}]
 • Kenmerken

  Prijs
  € 1.055.000 v.o.n.
  Wijk
  Buitengebied Epe Oost
  Locatie
  Aan rustige weg, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen, Open ligging, Vrij uitzicht
  Postcode
  8161 NS Epe
  Woningtype
  Geschakelde woning
  Bouwjaar
  2023
  Soort bouw
  Bestaande bouw
  Tuin
  Ja, Achtertuin, Zuid, 4700×4200cm
  Parkeren
  Garage, CarportParkeerplaats
  Kamers
  4
  Slaapkamers
  2
  Badkamers
  1
  Woonoppervlakte
  152m²
  Perceeloppervlakte
  2.261m²
  Inhoud
  600m³
  Oplevering
  In overleg
 • Documenten

 • Reageer

  Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

  Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
  Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

  Hoe veel is ?