De Haan Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacyverklaring vinden.

Villa Taberna, Heerde

Dit project is succesvol verkocht

 • Omschrijving

  Locatie
  De Bonenburgerlaan in Heerde is al eeuwen een aansprekende ader voor wonen, winkelen en werken. In 1633 bouwde Van Boinenburg het landhuis op zijn landgoed, de Bonenburgerlaan ontstond en werd steeds belangrijker. De waardering blijkt uit de omschrijvingen als: markante entree, herkenbaar, groen, voornaam, authentiek, aantrekkelijk, uitnodigend, aangenaam verblijven, flaneren, ruimte voor ontmoeting, kleinschalig, levendig , sfeervol, gastvrij, winkelstraat, woonwijk en centrum. Door het samenvoegen van de percelen van de voormalige woon-winkelpanden van Westenberg
  en Donkervoort-Dijkslag is het mogelijk Villa Taberna te realiseren. Vanaf dit adres is alles lekker dichtbij: op loopafstand o.a. de winkels, de terrasjes, de markt, de kerk en het cultuur/
  dorpshuis.

  Architectuur en privacy
  De vormgeving van Villa Taberna sluit naadloos aan bij de genoemde karakteristieken van de Bonenburgerlaan. De plattegronden zijn samen met architect Paul van Erken Calandt met zorg gekozen en bieden allen veel wooncomfort. 10 appartementen in 3 bouwlagen worden ontsloten door 2 entree’s/lift- trappenhuizen per 5 appartementen, waardoor de privacy zo optimaal mogelijk blijft. Deze 3- en 5 kamerappartementen hebben netto gebruiksoppervlakten vanaf 89 m2 tot 160 m2. Ieder appartement heeft op het terrein 1 berging, het eigen parkeerterrein omvat 17 parkeerplaatsen voor bewoners en hun bezoekers.

  Duurzaam
  Zon en aarde zorgen voor energie; een groot deel van materialen met een hoge duurzaamheid en lage onderhoudskosten hebben voorrang bij het detailleren van daken, gevels, kozijnen en andere bouwkundige voorzieningen. Regenwater wordt geïnfi ltreerd in de bodem.

  Energie in balans
  Met een team van energie-adviseurs is een installatie ontworpen voor het verwarmen en koelen van de individuele appartementen met een collectief verwarmingssysteem. Deze is aangesloten op een warmte en koude opslag in de bodem. De appartementen worden uitgerust met een vloerverwarming. Dit vloersysteem zorgt in de zomer voor het verkoelen van de appartementen. Warmtepompen leveren de energie die nodig is voor verwarming,
  koeling en warmtapwater. De warmtepompen, in de techniekkelder, worden gevoed door een deel van de zonnepanelen die op het dak aanwezig zijn. Een ander deel van de opgewekte zonne-energie is voor het elektra verbruik in de appartementen. Uitgaande van een gemiddeld verbruik is het jaarlijks verbruik volledig in balans met de opgewekte energie: geen of minimale verbruikslasten voor de eigenaren.

  Frisse lucht
  Ventileren in Villa Taberna door rechtstreekse aanvoer van frisse buitenlucht via roosters in de kozijnen die reageren op de winddruk. De ventilatie-unit meet de CO2 hoeveelheid in o.a. de woonkamer van het appartement en regelt de af te voeren luchthoeveelheid.

  Garantie
  De appartementen worden gebouwd onder Woningborg garantie.

 • Woningtypen

  1e verdieping

  € 248.000 tot € 265.000
  81m² tot 90m²
  0 van 4 Woningen beschikbaar

  Begane grond

  € 239.000 tot € 247.000
  80m² tot 163m²
  0 van 4 Woningen beschikbaar

  Penthouse

  € 375.000 tot € 400.000
  149m² tot 163m²
  0 van 2 Woningen beschikbaar

 • Locatie

  [ { "address": " 0", "zipCode": "8181 HB", "city": "Heerde", "lat": 52.3850931, "lng": 6.0417073, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
 • Kenmerken

  Prijs
  € 239.000 tot € 400.000 v.o.n.
  Postcode
  8181 HB Heerde
  Woonoppervlakte
  80m² tot 163m²
  Inhoud
  218m³ tot 440m³
  Aantal woningen
  10
 • Dit project is succesvol verkocht

  U kunt niet meer reageren. Heeft u interesse in een nieuwbouwwoning? Kijk bij ons actuele nieuwbouw aanbod of neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

 • van

  Goedenavond 👋

  Benieuwd naar de waarde van uw huis?

  U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

  Wat is de reden van uw aanvraag?
  Ik wil graag...

  Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

  Wanneer wilt u verhuizen?

  We zijn er bijna 🎉

  Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

  recaptcha
  reCAPTCHA
  PrivacyTerms

  Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

  loading

  Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

  Check uw mail voor het rapport!

  success
  Wat is mijn huis waard?