De Haan Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacyverklaring vinden.

Résidence De Koninginnen, Epe

Dit project is succesvol verkocht

 • Omschrijving

  Op één van de mooiste locaties van het centrum van Epe wordt het prachtige appartementen complex “Résidence De Koninginnen” gerealiseerd. Het fraaie résidence met uitzicht over het dorp biedt talloze opties aan comfort en heeft alles wat u wenst!

  “Résidence De Koninginnen” heeft op de begane grond een 3- tal entrees met 5 appartementen. De 1e en 2e verdieping tellen ieder ook 5 appartementen. Met de 3e verdieping komt het totaal op 17 appartementen. Alle appartementen hebben een inpandige entree welke toegang biedt tot lift en trappenhuis. De aflopende bouwhoogte harmonieert met de aangrenzende bebouwing van 3 en 2 bouwlagen. De balkons hebben een goede ligging qua bezonning en uitzicht op het centrum.

  Uniek zijn de grote afmetingen van de appartementen, woonkamers vanaf 50 m2 tot 93 m2 en de 3, 4 en 5-kamer appartementen kennen totalen van 127 m2 tot 190 m2 gebruiksoppervlak.

  De vorstelijke appartementen zijn beschikbaar vanaf €567.500,- tot € 810.000,- v.o.n. inclusief 1, en meestal 2 parkeerplaatsen en berging in het souterrain.

  Alle voorzieningen zijn erop ingericht om zo lang mogelijk zelfstandig en zorgeloos te kunnen blijven wonen met zo min mogelijk terugkerend onderhoud aan appartement en tuin.

  Locatie
  Het centrum van Epe is al eeuwen een aansprekende plaats op de prachtige Veluwe. Landgoed eigenaren, ambachtslieden, kooplieden, boeren en jagers zochten in het centrum beschutting, koopwaar en ontmoeting. Authentieke panden, winkels en woningen markeren verschillende historische plekken.
  De Hoofdstraat, het Juliana park, de Wildforstlaan en de Officiersweg vormen de begrenzing van een perceel waarop het voormalige postkantoor met sorteercentrum was gevestigd.
  De centrale ligging in het dorp met het Julianapark aan de zuidzijde nodigt uit voor het ontwerpen van een gebouw wat zich onderscheidt van haar omgeving. Een gebouw wat elegant is en volop comfort biedt aan haar bewoners, zonder de harmonie in de omgeving te verstoren. Het centrum van Epe kent een kunstwerk met drie koninginnen en inspireerde tot de naamgeving en majestueuze vormgeving aan het Julianapark.

  Architectuur
  De vormgeving is geïnspireerd op de klassieke stijlen van paleis Soestdijk en Hollandse landhuizen met een Italiaans accent. Architect Paul van Erken Calandt uit Apeldoorn heeft met dit gebouw een unieke balans tussen klassieke uitstraling en modern comfort weten te realiseren.

  Energie in balans
  Door energie-adviseurs is een installatie ontworpen voor het verwarmen en koelen van ieder appartement met een individuele warmtepomp. De installatie is aangesloten op een warmte- en koude-bron in de bodem. De appartementen worden uitgerust met vloerverwarming. Dit vloersysteem zorgt in de zomer voor het verkoelen van de appartementen.
  De warmtepompen worden gevoed door een “eigen” deel van de zonnepanelen die op het dak aanwezig zijn. Een ander deel van de opgewekte zonne-energie is voor het algemene elektraverbruik. Uitgaande van een gemiddeld verbruik is het jaarlijkse verbruik in balans met de opgewekte energie: geen of minimale verbruikslasten voor de eigenaren

  Parkeren
  Er zijn 30 parkeerplaatsen aanwezig in de onderliggende kelder. leder appartement heeft tenminste één, en de meeste twee parkeerplaatsen en een afgesloten berging.
  De parkeergelegenheid wordt afgesloten door een automatische toegangsdeur. Parkeren in een onderliggende garage zorgt voor een locatie waar rust, groen en statige bomen het beeld bepalen.

  Duurzaam
  Materialen met een hoge duurzaamheid en lage onderhoudskosten hebben voorrang bij het detailleren van kozijnen, gevels, daken en andere bouwkundige voorzieningen. Regenwater wordt geïnfiltreerd in de bodem.

  Garantie
  De appartementen worden gebouwd onder Woningborg garantie.

  Aannemer
  Bouwbedrijf Van Norel uit Epe gaat de nieuwbouw van deze appartementen uitvoeren.

 • Woningtypen

  1e Verdieping

  € 599.000 tot € 810.000
  133m² tot 190m²
  5 van 5 Woningen beschikbaar

  2e Verdieping

  € 585.000 tot € 766.000
  127m² tot 163m²
  5 van 5 Woningen beschikbaar

  3e Verdieping

  € 787.000 tot € 795.000
  172m² tot 173m²
  2 van 2 Woningen beschikbaar

  Begane grond

  € 567.500 tot € 710.000
  128m² tot 167m²
  0 van 5 Woningen beschikbaar

 • Locatie

  [ { "address": " 0", "zipCode": "8162 ER", "city": "Epe", "lat": 52.3514656, "lng": 5.9829411, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
 • Kenmerken

  Prijs
  € 567.500 tot € 810.000 v.o.n.
  Postcode
  8162 ER Epe
  Woonoppervlakte
  127m² tot 190m²
  Inhoud
  381m³ tot 570m³
  Aantal woningen
  17
 • Dit project is succesvol verkocht

  U kunt niet meer reageren. Heeft u interesse in een nieuwbouwwoning? Kijk bij ons actuele nieuwbouw aanbod of neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

 • van

  Goedenavond 👋

  Benieuwd naar de waarde van uw huis?

  U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

  Wat is de reden van uw aanvraag?
  Ik wil graag...

  Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

  Wanneer wilt u verhuizen?

  We zijn er bijna 🎉

  Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

  recaptcha
  reCAPTCHA
  PrivacyTerms

  Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

  loading

  Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

  Check uw mail voor het rapport!

  success
  Wat is mijn huis waard?