De Haan Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacyverklaring vinden.

Landgoed De Waayenberg, Epe

Dit project is succesvol verkocht

 • Omschrijving

  Exclusief en zorgeloos, met veiligheid hoog in het vaandel, zo kan wonen op het historische landgoed “De Waayenberg” in Epe (Gelderland) het beste omschreven worden!

  Het in aanbouw zijnde zeer luxe appartementencomplex is gesitueerd in een lommerrijke omgeving in een oase van rust. U kunt hier volop genieten van de frisse schone buitenlucht. Als u kiest voor een appartement op landgoed “De Waayenberg”, dan combineert u optimaal woongenot in een rustige en veilige omgeving met in de nabijheid het mooie en gezellige centrum van Epe, dat grenst aan natuurgebied De Veluwe.

  Niet alleen de locatie is superieur, evenzeer de appartementen! n totaal worden maximaal achttien appartementen gebouwd, verdeeld over twee gebouwen. U kunt uw auto parkeren in de ruim opgezette parkeerkelder, waarin tevens de bergingen voor de woningen zijn gesitueerd.

  De vloeroppervlakte varieert vanaf 155 m² tot 300 m²!
  In het hoofdgebouw zijn nog enkele appartementen beschikbaar en deze worden binnenkort opgeleverd.
  Bent u benieuwd dat bent u welkom op deze unieke locatie.

  In de Orangerie zijn nog 2 appartementen beschikbaar van 240 tot 300 m².
  Een prachtig gebouw welke op dit moment nog casco is en u mu nog zelf kunt kiezen voor een indeling.
  Wilt u één, twee of drie slaapkamers, één of meerdere badkamers, een grote of kleine keuken? Het kan allemaal! Het project “De Waayenberg” biedt onbegrensde mogelijkheden! U krijgt de kans om, in samenspraak met de ontwikkelaar, de architect te zijn van uw eigen droomappartement!

  Alle voorzieningen zijn erop ingericht om zo lang mogelijk zelfstandig en zorgeloos te kunnen blijven wonen met zo min mogelijk terugkerend onderhoud aan huis en tuin. Verder wordt het appartementencomplex drempelvrij opgeleverd en voorzien van een lift. Het grote voordeel van wonen op landgoed “De Waayenberg” is de volledige privacy, met toch de sociale controle van de gemeenschap en nooit een onveilig of eenzaam gevoel.

  Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar!

  De vorstelijke appartementen zijn beschikbaar vanaf 155 m² en de koopsom voor dit compleet afgewerkte appartement bedraagt € 635.000,-- v.o.n. (exclusief keukeninrichting) inclusief een berging en een parkeerplaats in de kelder).

  Spreekt het idee van vorstelijk wonen in alle rust, ruimte en vrijheid u wel aan? Voor meer informatie over het zeer exclusieve project kunt u terecht op de website of op ons kantoor.

  Wilt u een vrijblijvende rondleiding op het landgoed? Ook dat kan! Wij laten u graag vol trots kennis maken met de locatie! Hiervoor kunt u een afspraak maken met ons kantoor.

 • Woningtypen

  Hoofdgebouw Piano Nobile

  € 635.000 tot € 780.000
  155m² tot 183m²
  4 van 5 Woningen beschikbaar

 • Locatie

  [ { "address": " 0", "zipCode": "8162 PG", "city": "Epe", "lat": 52.3440718, "lng": 5.9396971, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
 • Kenmerken

  Prijs
  € 635.000 tot € 780.000 v.o.n.
  Postcode
  8162 PG Epe
  Woonoppervlakte
  120m² tot 183m²
  Inhoud
  360m³ tot 549m³
  Aantal woningen
  12
 • Dit project is succesvol verkocht

  U kunt niet meer reageren. Heeft u interesse in een nieuwbouwwoning? Kijk bij ons actuele nieuwbouw aanbod of neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

 • van

  Goedenavond 👋

  Benieuwd naar de waarde van uw huis?

  U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

  Wat is de reden van uw aanvraag?
  Ik wil graag...

  Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

  Wanneer wilt u verhuizen?

  We zijn er bijna 🎉

  Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

  recaptcha
  reCAPTCHA
  PrivacyTerms

  Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

  loading

  Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

  Check uw mail voor het rapport!

  success
  Wat is mijn huis waard?