De Haan Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacyverklaring vinden.

DE POORT VAN EPE, Epe

Dit project is succesvol verkocht

 • Omschrijving

  DE POORT VAN EPE
  Nabij het centrum van Epe en aan de toegangsweg van Epe wordt "De poort van Epe" gebouwd. Het project bestaat uit 840 m² kantoorruimte verdeeld over twee bouwlagen, met ruime parkeergelegenheid op het eigen terrein. Boven de kantoorruimten worden op de 3e bouwlaag drie zeer royale topappartementen met grote dakterrassen gebouwd. Aan beide zijden van het pand komen twee vrijstaande moderne villa's op ruime kavels.

  EPE, EEN PRACHTIG BRUISEND DORP MET EEN PRACHTIGE LIGGING
  Epe is een zeer aantrekkelijke plaats op de Veluwe die bekend staat om haar bossen en heidevelden. Jong en oud vindt in Epe wat het leven zo plezierig maakt: ruimte, groen, sport, cultuur en een uitbundig verenigingsleven. Jaarlijks worden in Epe vele attracties en evenementen georganiseerd.

  De ligging van Epe is centraal en goed bereikbaar via de snelwegen A28 en A50. Het voorzieningenniveau in Epe is hoog. In de sfeervolle plaats vindt u een ruim en gevarieerd winkelaanbod en gezellige café's en uitstekende reastaurants. Op het gebied van onderwijs heeft Epe haar bewoners veel te bieden. De werkgelegenheid in Epe is prima, gezien het florerende en gevarieerde bedrijfsleven. Wie wil genieten van bossen, heidevelden en het uitgestrekte IJssellandschap in een bruisende woonplaats komt naar Epe.

  DE APPARTEMENTEN
  De drie topappartementen zijn gelegen op de bovenste woonlaag met royale dakterrassen die een fraai uitzicht bieden over de poort van Epe. Alle appartementen hebben een eigen ingang via het trappenhuis en de lift. Bovendien zijn alle appartementen voorzien van een videofooninstallatie. De appartementen worden op traditionele wijze gebouwd met een hoogwaardig afwerkingsniveau en zijn optimaal geïsoleerd. Bij ieder appartement behoort ook een overdekte parkeerplaats aan de achterzijde en een ruime privéberging naast de hoofdingang.

  APPARTEMENT A
  Kenmerkend voor appartement A is het fraaie uitzicht. De ruime hal met toilet en meterkast komt uit op een fraaie lichte woonkamer van circa 44 m² met open keuken. Daarnaast is de berging en bijkeuken gesitueerd. Via de dubbele schuifpui is het terras van ca. 18 m² bereikbaar. Het appartement is voorzien van drie ruime slaapkamers en een badkamer met douche, ligbad en een tweede toilet.

  APPARTEMENT B
  Appartement B onderscheidt zich door het zeer royale dakterras op het zuidoosten van maar liefst 52 m². De ruime hal met toilet en meterkast komt uit op de fraaie lichte woonkamer van ca. 39 m² met open keuken. Aansluitend aan de hal is de berging. Het zeer ruime terras is bereikbaar via de schuifpui. Het appartement is voorzien van drie ruime slaapkamers en een badkamer met douche, ligbad en wastafel.

  APPARTEMENT C
  Bijzonder mooi van appartement C is het dakterras met uitzicht op het zuidwesten. De ruime hal met toilet en meterkast en bijkeuken komt uit op de royale lichte woonkamer van ca. 47 m² met open keuken. Het dakterras is 21 m² groot. Het appartement is voorzien van twee ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad, douche en wastafel.

  DE VILLA'S
  De twee vrijstaande villa's met aangebouwde garage kenmerken zich door de moderne architectuur, veel lichtinval, hoogwaardige materialen en optimale isolatie. De woningen worden op aantrekkelijke royale kavels gebouwd van respectievelijk circa 665 m² en 769 m². De moderne villa's zijn aan weerszijden van het kantoorgebouw met topappartementen gesitueerd.

  INDELING BEGANE GROND
  Op de begane grond is de royale hal met het fraaie trappenhuis, het toilet en de meterkast. De hal komt uit op de ruime woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar de tuin. In de bijkeuken is een wasmachine aansluiting. Tevens is via de bijkeuken de garage bereikbaar. Op de eerste verdieping is plaats voor drie royale slaapkamers en een badkamer met ligbad, douche, tweede toilet en wastafel. Via de vlizotrap is de bergzolder te bereiken.

  KANTOOR A-B BEGANE GROND
  Verdeeld over twee bouwlagen komen vier kantoorruimtes die vrij te combineren en in te delen zijn. Aan de achterzijde van het pand zijn voldoende parkeerplaatsen op het eigen terrein. Op de begane grond komen twee kantoren. Kantoor A is circa 225 m² groot en kantoor B heeft een omvang van 95 m². Aansluitend aan de centrale hal die toegang verschaft tot de beide kantoren komen algemene ruimtes.

  KANTOOR C-D
  Verdeeld over twee bouwlagen komen vier ruimtes die vrij te combineren en in te delen zijn. Aan de achterzijde van het pand voldoende parkeerplaatsen op het eigen terrein. Op de verdieping komt de centrale hal uit op kantoor C van 224 m² en kantoor D van 178 m². Ook daar is een algemene ruimte gesitueerd.

  ALGEMEEN
  Bouwbedrijf B.J. van der Steeg uit Genemuiden is een ontwikkelende aannemer met jarenlange ervaring. Een familiebedrijf met korte lijnen. Hierdoor kenmerkt het bedrijf zich door directe communicatie en dat maakt het mogelijk om vlot en soepel om te gaan met individuele wensen. Andere sterke punten zijn zijn bouwkundige kwaliteit en betrouwbaarheid. In de poort van Epe kiest bouwbedrijf B.J. van der Steeg voor eigentijdse woningen en kantoorruimtes met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Ook dat is kenmerkend voor het bouwbedrijf.

  Bel ons voor een kleurenbrochure 0578-613000 of kom langs op ons kantoor aan de Brinklaan 5 te Epe.

 • Locatie

  [ { "address": " 0", "zipCode": "8161", "city": "Epe", "lat": 0, "lng": 0, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
 • Kenmerken

  Prijs
  € 395.000 tot € 525.000 v.o.n.
  Postcode
  8161 Epe
  Woonoppervlakte
  116m² tot 134m²
  Perceeloppervlakte
  665m² tot 769m²
  Inhoud
  300m³ tot 500m³
  Aantal woningen
  5
 • Dit project is succesvol verkocht

  U kunt niet meer reageren. Heeft u interesse in een nieuwbouwwoning? Kijk bij ons actuele nieuwbouw aanbod of neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

 • van

  Goedenavond 👋

  Benieuwd naar de waarde van uw huis?

  U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

  Wat is de reden van uw aanvraag?
  Ik wil graag...

  Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

  Wanneer wilt u verhuizen?

  We zijn er bijna 🎉

  Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

  recaptcha
  reCAPTCHA
  PrivacyTerms

  Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

  loading

  Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

  Check uw mail voor het rapport!

  success
  Wat is mijn huis waard?