De Haan Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacyverklaring vinden.

Adelaarshof, Epe

Dit project is succesvol verkocht

 • Omschrijving

  De Adelaarshof is een kleinschalige woonwijk omringd door natuur, met ruimte voor uw droomhuis!

  De Adelaarshof biedt u het beste uit twee werelden. Enerzijds de levendigheid en het gemak van alle stadse voorzieningen in de buurt, anderzijds de rust en ruimte van het natuurgebied de Veluwe.

  De Adelaarshof ligt ten noorden van Epe, in het buitengebied en is een uniek, kleinschalig nieuwbouwproject. De woonwijk is prachtig omringd door natuur. Aan de ene kant grenst de wijk aan het bos en andere kant bevindt zich de Zuidelijker Horsthoeker Beek met daarachter weilanden. Een paradijselijke woonplek, waar bijzondere woningen worden ontwikkeld en waar de aankomende bewoner inspraak heeft in afwerk- en indeling.

  In dit project worden vier geschakelde villa’s vier half-vrijstaande villa’s gebouwd. Het unieke aan deze woningen is dat u de ruimte krijgt om de binnenkant van de woning naar eigen inzicht en behoefte in te delen. Ook zijn er verschillende mogelijkheden voor de buitenkant. Door de vele mogelijkheden om uw woning naar eigen inzicht te bouwen en in te delen, zal uw woongenot verhoogd worden. Dat maakt het wonen in één van deze huizen zo plezierig.

  Landelijk wonen

  Het uitgangspunt is de geschakelde villa’s of half-vrijstaande villa met landelijke uitstraling. De woningen zijn stijlvol en hebben een hoog afwerkingsniveau. De binnenkant van de Villa kunt u aanpassen naar uw wensen. Ook voor de buitenkant zijn er verschillende mogelijkheden en kunt u uw wensen inbrengen. U heeft vrij spel. Zo komen er acht, unieke villa’s te staan, die er van binnen geheel anders en van buiten gedeeltelijk anders uit kunnen komen te zien. U bouwt mee aan uw eigen, unieke villa, afgestemd op uw wensen. De villa’s worden gebouwd door bouwbedrijf H. Jonker.
  Bij de wensen en mogelijkheden voor binnen- en buitenkant wordt u bijgestaan door Bouwkundig tekenburo Gerrit Scholten.

  Omgeving
  Natuurgebied de Veluwe grenst aan uw achtertuin. Hierdoor komen er van oorsprong veel diersoorten voor, die niet overal gangbaar zijn. De eekhoorns, bijzondere vogels en andere dieren, zoals herten, bezoeken regelmatig de omgeving. Het uitgangspunt van het hofje is dat deze dieren ook in de toekomst blijven komen. Daarom wordt, door de bestaande bomen en de aanleg van nieuw groen, de habitat van al deze dieren versterkt. In het groen is een wildcorridor aangelegd. De dieren kunnen zo vanuit het bos naar de spreng om te drinken, om daarna over de weilanden verder te gaan. Zo voelen zij zich, ook na de realisatie van de woningen, nog net zo welkom!

  De Kroonarend
  Geschakelde Villa's
  € 460.000,- tot € 525.000,-
  Kavels van ca. 736 m² tot 1201 m²
  Inhoud ca. 741 m³ tot 749 m³
  Woonoppervlakte ca. 178 tot 182 m²
  Garage/berging ca. 14 m² tot 17 m²

  De ‘Kroonarend’ woningen zijn de vier geschakelde Villa’s die verspringend gebouwd worden. Deze villa’s kunt u voor een groot deel naar eigen inzicht laten bouwen en indelen. De villa’s zijn groot, ongeveer 16 meter diep en hebben een inpandige garage. Bij deze woningen kunt u kiezen uit verschillende varianten van de voor- en achtergevel. Voor de eindvilla’s (A en D) zijn zelfs twee types ontwikkeld. Zo kunt u daar kiezen voor een brede variant of een diepe variant. De indeling op de begane grond, verdieping en zolder kunt u zelf bepalen en wordt gerealiseerd naar uw wensen.

  De Goudarend
  4 half vrijstaande Villa's
  € 489.000,- tot € 525.000,- v.o.n.
  Kavels van ca. 745 m² tot ca. 959 m²
  Inhoud ca. 721 m³ tot 749 m³
  Woonoppervlakte ca. 168 m³ tot 179 m²
  Garage/berging ca. 19 m² tot 21 m²

  Beschrijving:
  De ‘Goudarend’ woningen zijn de half-vrijstaande villa’s. Deze villa’s kunt u op twee verschillende manieren op uw perceel laten bouwen, in de breedte of in de diepte. Deze mooie villa’s, met inpandige garage, kunt u naar eigen inzicht en wensen laten bouwen. Voor de buitengevel heeft u verschillende keuzemogelijkheden voor onder andere de raampartijen. De binnenkant van de woningen zijn ruim. De indeling op de begane grond, verdieping en zolder kunt u zelf bepalen en wordt gerealiseerd naar uw wensen.

  Afwerkingsniveau:
  De villa’s worden traditioneel gebouwd met een hoog afwerkingsnveau en een hoge energie prestatie norm. Dat betekend dat de woningen zeer energiezuinig en comfortabel zijn. Kortom een super geïsoleerde Villa, comfortabel en energiezuinig. Tevens wordt de woning voorzien van zonnecollectoren.
  Voor verder informatie verwijs ik u naar de technische omschrijving en afwerkstaat.
  Ook is het mogelijk de villa’s casco te laten bouwen. Zodat u zelf u villa kunt afbouwen.

  Voor informatie over dit unieke project kunt u terecht op ons kantoor aan de Brinklaan 5 te Epe en op de site www.adelaarshof.nl.

 • Woningtypen

  De Goudarend

  € 489.000 tot € 525.000
  168m² tot 179m²
  3 van 4 Woningen beschikbaar

  De Kroonarend

  € 460.000 tot € 525.000
  178m² tot 182m²
  4 van 4 Woningen beschikbaar

 • Locatie

  [ { "address": " 0", "zipCode": "8161 NH", "city": "Epe", "lat": 52.3688783, "lng": 6.010207, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
 • Kenmerken

  Prijs
  € 460.000 tot € 525.000 v.o.n.
  Postcode
  8161 NH Epe
  Woonoppervlakte
  168m² tot 179m²
  Perceeloppervlakte
  736m² tot 1.201m²
  Inhoud
  721m³ tot 749m³
  Aantal woningen
  8
 • Dit project is succesvol verkocht

  U kunt niet meer reageren. Heeft u interesse in een nieuwbouwwoning? Kijk bij ons actuele nieuwbouw aanbod of neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

 • van

  Goedenavond 👋

  Benieuwd naar de waarde van uw huis?

  U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

  Wat is de reden van uw aanvraag?
  Ik wil graag...

  Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

  Wanneer wilt u verhuizen?

  We zijn er bijna 🎉

  Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

  recaptcha
  reCAPTCHA
  PrivacyTerms

  Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

  loading

  Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

  Check uw mail voor het rapport!

  success
  Wat is mijn huis waard?