De Haan Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacyverklaring vinden.

Laarseweg 17 -I, Vaassen

Vraagprijs   € 750.000 k.k.  

 • Omschrijving

  Op een werkelijk unieke locatie in het buitengebied van Vaassen bieden wij u aan, een eenvoudige vrijstaande (te renoveren) woning met diverse bijgebouwen gelegen op een royaal perceel van 14.395 m² of een prachtige bouwkavel om uw droomwoning te realiseren.

  Gelegen op een unieke en rustige locatie met prachtige uitzicht over de weilanden en
  natuurgebieden. Op zeer korte afstand van uitgestrekte bossen en de prachtige Kroondomeinen. Dit is werkelijk een unieke en prachtige locatie.

  Gelegen op korte afstand van het centrum van Vaassen en Epe, maar ook de steden Apeldoorn, Deventer en Zwolle zijn binnen 15 tot 30 minuten bereikbaar.

  Voor de uitgebreide informatie, kijk op; laarseweg17-i.nl

  De woning is gebouwd in de jaren 1970, in 2019 is de woning gedeeltelijk verloren gegaan door een uitslaande brand. Op het perceel staan twee bijgebouwen, een voormalige stal (ca. 35 x 11 mtr.) en een zeer royale open overkapping (ca. 36 x 35 mtr.).

  Indien u wilt nieuwbouwen, mag u op deze locatie een vrijstaande woning bouwen van maximaal 750 m³ met een goothoogte van 3,5 meter en een bouwhoogte van 10 meter.
  Toegestane oppervlakte aan- en bijgebouwen bij nieuwbouw ten hoogste 200 m².

  Voor meer informatie over het bestemmingsplan met de bijbehorende mogelijkheden kunt u terecht op ons kantoor of op de site van de woning en de gemeente Epe.

  Op deze locatie zult u genieten van de prachtige Hollandse luchten en heeft u een fantastisch panoramisch uitzicht over de weilanden.

  “De locatie” om uw droomwoning te bouwen!

  Voor meer informatie over het bestemmingsplan met de bijbehorende mogelijkheden kunt u terecht op ons kantoor of op de site van de woning en de gemeente Epe.

  Bijzonderheden:
  De 'As is, where is' clausule is van toepassing.

 • Locatie

  [ { "address": "Laarseweg 17", "zipCode": "8171 PP", "city": "Vaassen", "lat": 52.301738, "lng": 5.962888, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
  [{"featureType":"administrative","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"landscape","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"hue":"#0066ff"},{"saturation":74},{"lightness":100}]},{"featureType":"poi","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"off"},{"weight":0.6},{"saturation":-85},{"lightness":61}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"on"}]},{"featureType":"transit","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"water","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"color":"#5f94ff"},{"lightness":26},{"gamma":5.86}]}]
 • Kenmerken

  Prijs
  € 750.000 k.k.
  Wijk
  Buitengebied Vaassen
  Locatie
  Aan bosrand, Aan rustige weg, Buiten bebouwde kom, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen, Vrij uitzicht
  Postcode
  8171 PP Vaassen
  Woningtype
  Bouwgrond
  Soort bouw
  Nieuwbouw
  Perceeloppervlakte
  1,4ha
  Oplevering
  In overleg
 • Documenten

 • Reageer

  Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

  Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
  Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

  Hoe veel is ?