Mussenkampseweg 11 A*, Heerde

Vraagprijs   € 495.000 k.k.  

 • Omschrijving

  Deze kavel heeft een inzetprijs van € 495.000,- k.k., alleen biedingen boven dit bedrag worden in overweging genomen door de verkoper.

  Op een prachtige locatie op de grens van de gemeente Epe en Heerde worden 3 prachtige bouwkavels aangeboden, kavel 2 is gelegen op een perceel van ca. 5.000 m². Er is een mogelijkheid om meer grond (weiland) bij te kopen.
  Kavel 1 is inmiddels verkocht.

  Via een eigen oprijlaan van ca. 8 meter breed komt u op deze werkelijk schitterende bouwkavel waar u kunt genieten van rust, ruimte en panoramisch uitzicht over de weilanden.
  Op nog geen 5 minuten lopen bent in het natuurgebied de Renderklippen, de Schaapskooi en uitgestrekte heide met bos. Werkelijk uniek natuurgebied om de hoek!

  De bouwkavels zijn gelegen in de gemeente Heerde, maar grenzen eveneens met de gemeente Epe, het beste van twee werelden…

  Naast de gezellige centrumgebieden, biedt deze streek een uniek en gevarieerd landschap. De combinatie van uitgestrekte bos- en heide gebieden op de Veluwe en de prachtige IJsssel landschappen met mooie beekjes en de IJssel zorgen voor afwisselende landschappen.

  Beide gemeentes hebben alle voorzieningen, cultuur, watersport zoals het Heerderstrand en de jachthaven in Veessen. Tevens bent u binnen 15 minuten in Apeldoorn of Zwolle.

  Op deze prachtige locatie zijn door architect Building designs 3 prachtige landhuizen ontworpen. Op ons kantoor en digitaal, is een prachtige uitgebreide brochure beschikbaar met mogelijkheden en ideeën.

  De prachtige beelden geven een beeld van wat er mogelijk is op deze locatie. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een aangepast ontwerp: een andere vorm, een andere indeling of gebruik van andere materialen. Ook is de mogelijkheid om de kavel groottes aan te passen. Wij staan open voor een vrijblijvend gesprek om uw vragen te beantwoorden of u te voorzien van aanvullende informatie. Er is geen aannemersverplichting. U heeft alle vrijheid om uw eigen wensen en ideeën in te brengen om uw droomwoning te realiseren!

  Kavel 2:
  Perceel ca. 5.000 m²
  Inzetprijs € 495.000,- k.k.
  Link naar film betreffende locatie: https://youtu.be/vhZP7B5qPoU

 • Locatie

  [ { "address": "Mussenkampseweg 11", "zipCode": "8181 PJ", "city": "Heerde", "lat": 52.3726012, "lng": 6.0098482, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
  [{"featureType":"administrative","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"landscape","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"hue":"#0066ff"},{"saturation":74},{"lightness":100}]},{"featureType":"poi","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"off"},{"weight":0.6},{"saturation":-85},{"lightness":61}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"on"}]},{"featureType":"transit","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"water","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"color":"#5f94ff"},{"lightness":26},{"gamma":5.86}]}]
 • Kenmerken

  Prijs
  € 495.000 k.k.
  Wijk
  Heerde
  Locatie
  Aan bosrand, Aan rustige weg, Beschutte ligging, In bosrijke omgeving
  Postcode
  8181 PJ Heerde
  Woningtype
  Bouwgrond
  Perceeloppervlakte
  5.000m²
  Oplevering
  in overleg
 • Documenten

 • Plattegronden

 • Reageer

  Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

  Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
  Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

  Hoe veel is ?