De Haan Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacyverklaring vinden.

Wildforstlaan 2, Epe

Vraagprijs   € 567.500 v.o.n.  

 • Omschrijving

  Nog 3 appartementen beschikbaar!

  * Appartementsnummer 1 - € 710.000,- v.o.n.
  Woonoppervlakte 167 m² - inclusief 2 parkeerplaatsen in het souterrain

  * Appartementsnummer 3 - € 567.500,- v.o.n.
  Woonoppervlakte 128 m² - inclusief 1 parkeerplaats in het souterrain

  * Appartementsnummer 4 - € 567.500,- v.o.n.
  Woonoppervlakte 128 m² - inclusief 1 parkeerplaats in het souterrain

  Op één van de mooiste locaties van het centrum van Epe wordt het prachtige appartementen complex “Résidence De Koninginnen” gerealiseerd. Het fraaie résidence met uitzicht over het dorp biedt talloze opties aan comfort en heeft alles wat u wenst!

  “Résidence De Koninginnen” heeft op de begane grond een 3- tal entrees met 5 appartementen. De 1e en 2e verdieping tellen ieder ook 5 appartementen. Met de 3e verdieping komt het totaal op 17 appartementen. Alle appartementen hebben een inpandige entree welke toegang biedt tot lift en trappenhuis. De aflopende bouwhoogte harmonieert met de aangrenzende bebouwing van 3 en 2 bouwlagen. De balkons hebben een goede ligging qua bezonning en uitzicht op het centrum.

  Uniek zijn de grote afmetingen van de appartementen, woonkamers vanaf 50 m2 tot 93 m2 en de 3, 4 en 5-kamer appartementen kennen totalen van 127 m2 tot 190 m2 gebruiksoppervlak.

  De vorstelijke appartementen zijn beschikbaar vanaf €567.500,- tot € 810.000,- v.o.n. inclusief 1, en meestal 2 parkeerplaatsen en berging in het souterrain.

  Alle voorzieningen zijn erop ingericht om zo lang mogelijk zelfstandig en zorgeloos te kunnen blijven wonen met zo min mogelijk terugkerend onderhoud aan appartement en tuin.

  Locatie
  Het centrum van Epe is al eeuwen een aansprekende plaats op de prachtige Veluwe. Landgoed eigenaren, ambachtslieden, kooplieden, boeren en jagers zochten in het centrum beschutting, koopwaar en ontmoeting. Authentieke panden, winkels en woningen markeren verschillende historische plekken.
  De Hoofdstraat, het Juliana park, de Wildforstlaan en de Officiersweg vormen de begrenzing van een perceel waarop het voormalige postkantoor met sorteercentrum was gevestigd.
  De centrale ligging in het dorp met het Julianapark aan de zuidzijde nodigt uit voor het ontwerpen van een gebouw wat zich onderscheidt van haar omgeving. Een gebouw wat elegant is en volop comfort biedt aan haar bewoners, zonder de harmonie in de omgeving te verstoren. Het centrum van Epe kent een kunstwerk met drie koninginnen en inspireerde tot de naamgeving en majestueuze vormgeving aan het Julianapark.

  Architectuur
  De vormgeving is geïnspireerd op de klassieke stijlen van paleis Soestdijk en Hollandse landhuizen met een Italiaans accent. Architect Paul van Erken Calandt uit Apeldoorn heeft met dit gebouw een unieke balans tussen klassieke uitstraling en modern comfort weten te realiseren.

  Energie in balans
  Door energie-adviseurs is een installatie ontworpen voor het verwarmen en koelen van ieder appartement met een individuele warmtepomp. De installatie is aangesloten op een warmte- en koude-bron in de bodem. De appartementen worden uitgerust met vloerverwarming. Dit vloersysteem zorgt in de zomer voor het verkoelen van de appartementen.
  De warmtepompen worden gevoed door een “eigen” deel van de zonnepanelen die op het dak aanwezig zijn. Een ander deel van de opgewekte zonne-energie is voor het algemene elektraverbruik. Uitgaande van een gemiddeld verbruik is het jaarlijkse verbruik in balans met de opgewekte energie: geen of minimale verbruikslasten voor de eigenaren

  Parkeren
  Er zijn 30 parkeerplaatsen aanwezig in de onderliggende kelder. leder appartement heeft tenminste één, en de meeste twee parkeerplaatsen en een afgesloten berging.
  De parkeergelegenheid wordt afgesloten door een automatische toegangsdeur. Parkeren in een onderliggende garage zorgt voor een locatie waar rust, groen en statige bomen het beeld bepalen.

  Duurzaam
  Materialen met een hoge duurzaamheid en lage onderhoudskosten hebben voorrang bij het detailleren van kozijnen, gevels, daken en andere bouwkundige voorzieningen. Regenwater wordt geïnfiltreerd in de bodem.

  Garantie
  De appartementen worden gebouwd onder Woningborg garantie.

  Aannemer
  Bouwbedrijf Van Norel uit Epe gaat de nieuwbouw van deze appartementen uitvoeren.

 • Locatie

  [ { "address": "Wildforstlaan 2", "zipCode": "8162 ER", "city": "Epe", "lat": 52.3520348, "lng": 5.9853153, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
  [{"featureType":"administrative","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"landscape","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"hue":"#0066ff"},{"saturation":74},{"lightness":100}]},{"featureType":"poi","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"off"},{"weight":0.6},{"saturation":-85},{"lightness":61}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"on"}]},{"featureType":"transit","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"water","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"color":"#5f94ff"},{"lightness":26},{"gamma":5.86}]}]
 • Kenmerken

  Prijs
  € 567.500 v.o.n.
  Wijk
  Epe-Centrum
  Locatie
  In centrum
  Postcode
  8162 ER Epe
  Woningtype
  Portiekflat
  Bouwjaar
  2023
  Soort bouw
  Nieuwbouw
  Parkeren
  Garage, Parkeerkelder
  Kamers
  3
  Slaapkamers
  2
  Woonoppervlakte
  128m²
  Inhoud
  384m³
  Oplevering
  In overleg
 • Reageer

  Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

  Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
  Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

  Hoe veel is ?