De Haan Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacyverklaring vinden.

Sint Antonieweg 5, Epe

Vraagprijs   € 395.000 k.k.  

 • Omschrijving

  Op een markante locatie in het centrum van Epe bieden wij u aan een prachtige bouwkavel voor een royale karakteristieke Villa gelegen op een perceel van 805 m².

  Deze villa moet een karakteristieke uitstraling hebben en passend in de omgeving.
  Het bouwblok voor de villa is 11 meter breed en 15 meter diep.
  - Goothoogte 7 meter;
  - Nokhoogte 12 meter;
  - Dakhelling niet minder dan 25 graden en niet meer dan 60 graden;
  - Bijgebouw max. 60 m²;
  De breedte van het perceel is aan de voorzijde ca. 20 meter.
  Bestemming wonen met mogelijkheid van het bewonen door 2 huishoudens.

  Op deze unieke locatie staan nu nog bebouwing. De bebouwing van de voormalige snackbar wordt gesloopt. Grofweg ter plaatse van de contour van de gesloopte bebouwing mag een nieuwe vrijstaande woning gebouwd passend binnen het stedenbouwkundige beeld van de Sint Antonieweg. Dat betekent dat een forse karakteristieke villa gebouwd mag worden. De afmetingen van het bouwvlak en de maximum goot- en bouwhoogte zullen daar in voorzien.

  Een unieke kans om uw droom te laten uitkomen een prachtige royale Villa te bouwen in het centrum van Epe.

  Voor informatie over het bestemmingsplan en de mogelijkheden kunt u terecht op ons kantoor.

 • Locatie

  [ { "address": "Sint Antonieweg 5", "zipCode": "8161 CG", "city": "Epe", "lat": 52.3501243, "lng": 5.9886912, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
  [{"featureType":"administrative","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"landscape","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"hue":"#0066ff"},{"saturation":74},{"lightness":100}]},{"featureType":"poi","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"off"},{"weight":0.6},{"saturation":-85},{"lightness":61}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"on"}]},{"featureType":"transit","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"water","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"color":"#5f94ff"},{"lightness":26},{"gamma":5.86}]}]
 • Kenmerken

  Prijs
  € 395.000 k.k.
  Wijk
  Epe-Centrum
  Locatie
  In centrum
  Postcode
  8161 CG Epe
  Woningtype
  Bouwgrond
  Perceeloppervlakte
  805m²
  Oplevering
  In overleg
 • Reageer

  Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

  Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
  Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

  Hoe veel is ?