De Haan Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacyverklaring vinden.

Park Wissel 4, Epe

Vraagprijs   € 89.000 k.k.  

 • Omschrijving

  Op een schitterende locatie gelegen bouwterrein van 910 m² voor het bouwen van een recreatiewoning. Rustig gelegen in een bosrijke omgeving op korte afstand van uitgestrekte natuurgebieden en landgoederen waar u eindeloos kunt wandelen en fietsen. Op korte afstand van het gezellige centrum van Epe.

  Op het perceel staat nu een oude recreatiewoning. Gelegen op het kleinschalige “Park Wissel”
  De mogelijkheid bestaat om op dit perceel een woning te bouwen met een vloeroppervlakte van 66 m², nokhoogte van 5,5 meter en goothoogte van ca, 3 meter. Bouwplan en vergunning aanwezig.

  Middels een ontheffings-/vrijstellingsprocedure kan aan de gemeente uitbreiding tot 75 m² worden aangevraagd.

  Heeft u interesse in deze bouwgrond? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

 • Locatie

  [ { "address": "Park Wissel 4", "zipCode": "8162 NM", "city": "Epe", "lat": 52.3416021, "lng": 5.9430826, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
  [{"featureType":"administrative","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"landscape","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"hue":"#0066ff"},{"saturation":74},{"lightness":100}]},{"featureType":"poi","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"off"},{"weight":0.6},{"saturation":-85},{"lightness":61}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"on"}]},{"featureType":"transit","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"water","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"color":"#5f94ff"},{"lightness":26},{"gamma":5.86}]}]
 • Kenmerken

  Prijs
  € 89.000 k.k.
  Wijk
  Verspreide huizen Wissel
  Locatie
  Aan bosrand, Aan rustige weg, Beschutte ligging
  Postcode
  8162 NM Epe
  Woningtype
  Bouwgrond
  Perceeloppervlakte
  910m²
  Oplevering
  In overleg
 • Documenten

 • Reageer

  Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

  Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
  Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

  Hoe veel is ?