De Haan Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacyverklaring vinden.

Paalbeekweg 16 1, Epe

Vraagprijs   € 725.000 k.k.  

 • Omschrijving

  Op het moment dat u de onverharde Paalbeekweg in Epe in rijdt, komt u terecht in een wereld te midden van de uitgestrekte natuur en prachtige vergezichten.

  Als u dan over de lange oprijlaan rijdt, weet u het al. Hier wordt wonen pas echt genieten, in alle rust, ruimte en met veel privacy.

  Hier vindt u het prachtige nieuwe Landgoed “Vlasbeek”. Gelegen aan de zuidkant van Epe, waar wij nog één kavel aanbieden die is gelegen op ca. 6,5 hectare. De andere kavel met ca. 2,5 hectare is verkocht.

  Alle informatie zoals bestemmingsplan, beeldkwaliteitsplan en inrichting vindt u op: paalbeekweg16.nl

  Dit is echt wonen en genieten in een prachtige natuurlijk omgeving met panoramisch uitzicht over weilanden.

  Dit gebied kenmerkt zich door vooral weilanden, beken, bossen en natte natuur. Hier wonen is echt genieten in de natuur.

  Een plek, waar u de zon ziet opkomen en ondergaan en de prachtige Hollandse luchten krijgt u er gratis bij.

  Via een gezamenlijke oprijlaan komt u aan het eind bij de 2 ruime kavels. Vanaf hier begint ook het wandelpad wat loopt via gemaaide grasbanen over landgoed Vlasbeek.

  Dit is echt een top locatie, een unieke kans om te wonen en genieten in de natuur.

  De woning:

  Op deze locatie mogen 2 landhuizen gebouwd worden met bijgebouw.
  De woning 1 (linker) mag max 1.050 m3 groot zijn, 2 bouwlagen en de nokhoogte niet hoger dan 9 meter. Goothoogtes max. 3,50. Dakbedekking riet. Woning 1 op ca. 2,4 ha. (VERKOCHT)
  Woning 2 (rechter) mag max. 1.050 m3 groot zijn, 2 bouwlagen en een nokhoogte niet hoger dan 8 meter. Goothoogte max. 3,50 mtr. Dakbedekking riet of gebakken pannen.

  Bijgebouwen max 100 m2.

  Er is geen aannemers of architect verplichting! Wel een beeldkwaliteitsplan en een inrichting- en beheersplan voor het Landgoed.

  Dit is echt een unieke kans om uw droomwoning te realiseren in een prachtige, rustige en natuurlijke omgeving.

  Het landgoed zal worden gerangschikt onder de Natuurschoonwet, waardoor er fiscale voordelen zijn voor de koper.
  Dit kan meerdere (fiscale) voordelen met zich meebrengen, zoals onder meer de vrijstelling van overdrachtsbelasting, erfbelasting, voordelen OZB/ WOZ.

  Interesse? Neem uw wandelschoenen of laarzen mee en wij maken samen een wandeling over dit prachtige landgoed.

  KAVEL 1 (VERKOCHT)

  KAVEL 2 VRAAGPRIJS: € 925.000,- k.k.

  Aanvaarding in overleg.

 • Locatie

  [ { "address": "Paalbeekweg 16", "zipCode": "8162 SE", "city": "Epe", "lat": 52.343928, "lng": 5.9574851, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
  [{"featureType":"administrative","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"landscape","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"hue":"#0066ff"},{"saturation":74},{"lightness":100}]},{"featureType":"poi","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"off"},{"weight":0.6},{"saturation":-85},{"lightness":61}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"on"}]},{"featureType":"transit","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"water","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"color":"#5f94ff"},{"lightness":26},{"gamma":5.86}]}]
 • Kenmerken

  Prijs
  € 725.000 k.k.
  Wijk
  Buitengebied Epe West
  Locatie
  Aan bosrand, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen, Open ligging, Vrij uitzicht
  Postcode
  8162 SE Epe
  Woningtype
  Bouwgrond
  Perceeloppervlakte
  2,4ha
  Oplevering
  In overleg
 • Reageer

  Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

  Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
  Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

  Hoe veel is ?