De Haan Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacyverklaring vinden.

Enkweg 1, Epe

Vraagprijs   € 169.000 k.k.  

 • Omschrijving

  Gelegen nabij het centrum van het dorp ligt aan de Enkweg 1 een perfecte locatie om een nieuw huis te laten bouwen op een perceel van 471 m².

  Er is reeds een plan ontwikkeld voor een luxe vrijstaande woning met aangebouwde garage. De inhoud van de geplande woning is circa 420 m3. Er is reeds een omgevingsvergunning 1e fase aanwezig. Tevens is er een bodemonderzoek met geschiktheidsverklaring aanwezig.

  Uiteraard is het ook mogelijk om een eigen plan in te dienen.

  Voor meer informatie over de locatie, het bestemmingsplan en de reeds omgevingsvergunning 1e fase kunt u terecht bij ons op kantoor.

 • Locatie

  [ { "address": "Enkweg 1", "zipCode": "8162 VZ", "city": "Epe", "lat": 52.3431273, "lng": 5.9824623, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
  [{"featureType":"administrative","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"landscape","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"hue":"#0066ff"},{"saturation":74},{"lightness":100}]},{"featureType":"poi","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"off"},{"weight":0.6},{"saturation":-85},{"lightness":61}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"on"}]},{"featureType":"transit","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"water","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"color":"#5f94ff"},{"lightness":26},{"gamma":5.86}]}]
 • Kenmerken

  Prijs
  € 169.000 k.k.
  Wijk
  Epe-Zuid
  Locatie
  In centrum, In woonwijk
  Postcode
  8162 VZ Epe
  Woningtype
  Bouwgrond
  Perceeloppervlakte
  471m²
  Oplevering
  In overleg
 • Reageer

  Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

  Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
  Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

  Hoe veel is ?