De Haan Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacyverklaring vinden.

Kerkhofweg 18, Emst

Vraagprijs   € 169.300 v.o.n.  

 • Omschrijving

  *De koper heeft een bouwplicht met Bouwbedrijf Van Laar B.V.

  Comfortabel wonen!

  Comfortabel wonen in een heerlijke omgeving, dat biedt deze laatste bouwkavel in het Gelders Kwartier in Emst aan de rand van het dorp.

  Een woonomgeving met rust en de natuur binnen handbereik. De kavel biedt mooie bouwmogelijkheden met flexibiliteit binnen de kaders van het bestemmingsplan. Dit is de ultieme kans om uw droomwens in Emst te realiseren. En na de bouw? Dan kan het grote genieten beginnen.

  Uw laatste kans op een kavel in het Gelders Kwartier!  De ligging garandeert woongenot!

  Emst ligt prachtig op rand van het Veluwe massief en de IJsselvallei. Nederlands grootste aaneengesloten natuurgebied als uw achtertuin biedt ongekende ontspanning mogelijkheden. Uw "thuis" is daar waar anderen op vakantie gaan!

  Kenmerkend voor Emst is de grote betrokkenheid van haar inwoners. Dat uit zich onder andere in een levendig verenigingsleven op cultureel en sportief gebied. Het dorpshuis "De Hezenbrink" neemt daarbij een centrale plaats in. Ook eigentijds ontspannen is mogelijk in Emst in één van de grootste wellnessresorts van ons land.

  De centrale ligging in ons land met goede ontsluitingen naar de A50, de fraaie natuur- en recreatiegebieden en de rustige woonwijk garanderen woongenot!

  De rust in het woongebied wordt versterkt doordat het wijkje zelf en de Kerkhofweg 30 km-zones zijn.

  Lopend of fietsend is het centrum van het dorp en het openbaarvervoer makkelijk te bereiken. Het gezondheidscentrum ligt zelfs om de hoek. Dit moderne centrum biedt u onder andere een apotheek, huisarts, fysiotherapie, buurtzorg en diverse aanverwante zorgverleners.  Behaaglijkheid en lage kosten!

  Bouwbedrijf Van Laar bouwt uw woningontwerp in het WoonHeerlijk woonconcept.

  WoonHeerlijk zorgt voor een comfortabel woonhuis, omdat de steenachtige binnenwanden en zeer goed geïsoleerde buitenmuren, dak en vloer, bijdragen aan een constante binnentemperatuur waarop ook de aangename vloerverwarmingsinstallatie is afgestemd. U bent door het ingenieuze ventilatiesysteem ook verzekerd van verse lucht, die als het nodig is wordt voorverwarmd met behulp van een warmte-terugwinsysteem.

  Daarnaast wordt een maximum aan comfort geboden door op een hoog niveau luchtdicht te bouwen en de woning te voorzien van HR++ of triple (3 lagen) beglazing. Het concept maakt uw woning eveneens geschikt om gasloos te kunnen bouwen met een warmtepomp als bron voor uw verwarmingssysteem.

  Toepassing van zonnepanelen kunnen zorgen voor een verdere reductie van het energieverbruik om zoveel mogelijk zelfvoorzienend te zijn.

  Het WoonHeerlijk concept biedt u alles wat nodig is voor nu en in de toekomst!
  WoonHeerlijk woonconcept, u plukt de vruchten!

  De basis van het WoonHeerlijk woonconcept van Van Laar is een prefab bouwsysteem, ontwikkeld door Van Laar en haar partners. Door het concept telkens te vernieuwen en te optimaliseren is een flexibel, comfortabel en betaalbaar woonconcept ontstaan. De wensen van de koper en de lage exploitatiekosten staan centraal. Kortom: fijn wonen, met een lage maandlast.
  Garantie

  Uw woning wordt, indien u dat wenst, gebouwd op basis van afbouwgarantie van Woningborg.
  Kernwaarden

  Uw woning wordt maatwerk, dus een thuis dat naadloos aansluit bij uw wensen

  Wonen met comfort in alle jaargetijden door goede afstemming van materiaalkeuzes en installaties

  Razendsnel van uw droom naar daadwerkelijk wonen door digitalisering van het ontwerp en gebruik te maken van prefabricering

  Lage gebruikskosten voor energie en onderhoud

  Maximale zekerheid door getoetste en verzekerde kwaliteit

  Slimme investering nu, maar ook waardebehoud voor in de toekomst

 • Locatie

  [ { "address": "Kerkhofweg 18", "zipCode": "8166 HZ", "city": "Emst", "lat": 52.3197982, "lng": 5.9740028, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
  [{"featureType":"administrative","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"landscape","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"hue":"#0066ff"},{"saturation":74},{"lightness":100}]},{"featureType":"poi","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"off"},{"weight":0.6},{"saturation":-85},{"lightness":61}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"on"}]},{"featureType":"transit","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"water","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"color":"#5f94ff"},{"lightness":26},{"gamma":5.86}]}]
 • Kenmerken

  Prijs
  € 169.300 v.o.n.
  Wijk
  Emst
  Locatie
  In woonwijk
  Postcode
  8166 HZ Emst
  Woningtype
  Bouwgrond
  Perceeloppervlakte
  418m²
  Oplevering
  In overleg
 • Reageer

  Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

  Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
  Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

  Hoe veel is ?