De Haan Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacyverklaring vinden.

Heemhoeveweg 2, Emst

Vraagprijs   € 750.000 k.k.  

 • Omschrijving

  WWW.HEEMHOEVEWEG2.NL

  Een unieke kans om te wonen op Landgoed “”DE HEEMHOEVE”.

  In het landelijke buitengebied van de gemeente Epe bieden wij u aan, een prachtige bouwkavel op een royaal open bosperceel van ca. 2,4 hectare.

  De bouwkavel is gelegen in het buitengebied op loopafstand van uitgestrekte bos- en heidegebieden met uitzicht over de weilanden. De dorpen Epe, Emst, Gortel en Vierhouten zijn binnen enkele minuten te bereiken. Ook de A50 en A28 zijn gelegen op korte afstand.

  De locatie is gelegen aan de rand van de Veluwse bossen en het Kroondomein. Welke het grootste aaneengesloten landgoed is in Nederland. Dit landgoed kenmerkt zich door een rijke cultuurhistorie, grote biologische diversiteit en veel landschapsschoon. Het gebied ademt rust, schoonheid en harmonie in een uitgestrekt en grootschalig landschap.
  Voor informatie kijk op www.kroondomeinen.nl.

  De kavel is gelegen naast een sfeervolle karakteristieke villa welke is gelegen op Landgoed “De Heemhoeve” aan de Laarstraat 27 te Emst. Deze villa is recentelijk verkocht.

  Een prachtig bosgebied waar deze villa in 1910 is gebouwd als jachtwoning door een vooraanstaande familie uit het Westen. Na de oorlog is de villa in gebruik genomen door de Nederlandse vereniging van Jeugdherbergen. De jeugdherberg werd veel gebruikt tijdens de wederopbouw van Nederland, men kwam hier om te rusten en te werken in de natuur. Daarna is op de Heemhoeveweg 2 tot enkele jaren geleden hier een Boeddhistisch centrum met bijgebouwen gevestigd. Waar men wekelijks mediteerde, woonde en bijeenkwam. Op deze locatie kunt u uw droomwoning bouwen.

  Een werkelijk prachtige locatie midden in de natuur waar rust, ruimte en privacy kenmerken zijn van wonen in deze omgeving. Werkelijk unieke locatie op korte afstand van een klompenpad, ruiter- en volop fietspaden.

  Uw nieuwbouwwoning zal een helder en eenduidig karakter krijgen met sterke bestaande waarden en veel mogelijkheden. Er is geen voorgeschreven bouwstijl. Wel dient verwezen te worden naar de bestaande villa. Maar dat kan vooral d.m.v. materiaal- en kleurgebruik.

  Een aantal kenmerken zijn:
  - Bosperceel van ca. 2,4 hectare (moet nog kadastraal worden ingemeten)
  - Woonerf van 2.500 m²
  - Inhoud van max 1.100 m³
  - Bijgebouw van max. 150 m²
  - Zadelkap
  - De woning moet deels worden voorzien van een rieten kap
  - zonnepanelen
  - gasloos
  - grijstinten
  - natuurlijke overloop met natuur en haar omgeving.

  Een prachtige uitdaging om uw eigen energiezuinige en duurzame villa te bouwen.

  Het staat uw vrij om met uw eigen architect en aannemer invulling te geven aan uw droomhuis.

  U bent van harte welkom om deze unieke locatie te bezichtigen.

  U koopt het perceel inclusief de bestaande bebouwing met de clausule “As is, where is”.

  Aanvaarding in overleg.

 • Locatie

  [ { "address": "Heemhoeveweg 2", "zipCode": "8166 HA", "city": "Emst", "lat": 52.3261484, "lng": 5.9626919, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
  [{"featureType":"administrative","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"landscape","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"hue":"#0066ff"},{"saturation":74},{"lightness":100}]},{"featureType":"poi","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"off"},{"weight":0.6},{"saturation":-85},{"lightness":61}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"on"}]},{"featureType":"transit","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"water","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"color":"#5f94ff"},{"lightness":26},{"gamma":5.86}]}]
 • Kenmerken

  Prijs
  € 750.000 k.k.
  Wijk
  Verspreide huizen Emst
  Locatie
  Aan bosrand, Aan rustige weg, Beschutte ligging, Buiten bebouwde kom, In bosrijke omgeving
  Postcode
  8166 HA Emst
  Woningtype
  Bouwgrond
  Perceeloppervlakte
  2,4ha
  Oplevering
  In overleg
 • Documenten

 • Reageer

  Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

  Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
  Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

  Hoe veel is ?