De Haan Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacyverklaring vinden.

Villa Loeff, Epe

Koopsom   € 262.000 tot € 975.000 v.o.n.  

 • Omschrijving

  Statig, stijlvol, compleet en duurzaam. Dat zijn de kenmerken van deze nieuw te realiseren appartementen in het gezellige centrum van Epe!

  Het gebouw heeft de uitstraling van een statige, stijlvolle villa. Fraaie balkons, stijlvolle roedeverdelingen in ramen en de dakkapellen in de kap geven het gebouw grandeur. De 25 appartementen zijn heel divers qua woonoppervlakte, indelingen, buitenruimtes en prijs.

  COMPLEET EN DUURZAAM
  Het appartement wordt gasloos opgeleverd en voorzien van moderne installaties. Het gebouw zal volgens de laatste normen geïsoleerd worden waardoor het wooncomfort optimaal is en de energiekosten laag zijn. Het gebouw wordt uiteraard voorzien van een lift waardoor u gemakkelijk alle etages van het gebouw kunt bereiken.

  EPE, BRUISEND DORP OP DE VELUWE
  Villa Loeff zal gerealiseerd worden aan de Hoofdstraat in Epe. De ligging in het centrum is ideaal want een breed
  scala aan winkels en horeca liggen op loopafstand. In Epe vindt u landelijke ketens maar ook leuke boetiekjes. Voor een kopje koffie, heerlijke lunch of diner kunt u terecht in één van de cafés of restaurants. Epe is een geweldig vertrekpunt voor fiets- en wandeltochten over de Veluwe. Fiets en wandel door prachtige bosgebieden, glooiende heidevelden en het mooie IJssellandschap.

  Dit appartement wordt opgeleverd volgens het BENG-principe (Bijna EnergieNeutraal Gebouw principe). Bij deze wijze van bouwen wordt de energiebehoefte van appartementen zoveel mogelijk beperkt en de energie die men nodig heeft wordt zoveel mogelijk uit hernieuwbare bronnen gehaald.

  Het voordeel van nieuwbouw is dat u alles naar eigen inzicht kunt inrichten. Dat geldt ook voor de meest centrale plek in uw appartement, de keuken. Bruynzeel keukens in Zwolle is door de ontwikkelaar en aannemer gevraagd om enkele keukenopstellingen te ontwerpen voor ‘Villa Loeff’ welke zijn opgenomen in de keukenbrochure. Deze keukens kunnen volledig worden aangepast voor ieder appartement, uw persoonlijke wensen, stijl en budget. Let op, de keuken is niet inbegrepen in de koopsom.

  De badkamer wordt voorzien van een brede wastafel met twee kranen, spiegels en een douchehoek met een in de vloer geïntegreerde douchegoot, glazen douchewand, thermostaatkraan en glijstangset. De badkamer is daarnaast standaard uitgerust met een ligbad. Daarnaast beschikt dit appartement over twee toiletten. Eén separaat toilet en één toilet in de badkamer.

  Dit appartement beschikt over twee parkeerplaatsen in de parkeerkelder van het gebouw.

  De bouw van dit appartementencomplex zal starten op 1 oktober 2022. De oplevering zal ongeveer 20 maanden later geschieden.

 • Woningtypen

  Appartement

  € 262.000 tot € 975.000
  55m² tot 168m²
  5 van 7 Woningen beschikbaar

  Beschikbare woningen

  Appartement ong   Verkocht € 875.000 v.o.n. 154m²

 • Locatie

  [ { "address": " ", "zipCode": "8162 AB", "city": "Epe", "lat": 52.3508801, "lng": 5.9849734, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
 • Kenmerken

  Prijs
  € 262.000 tot € 975.000 v.o.n.
  Postcode
  8162 AB Epe
  Woonoppervlakte
  55m² tot 168m²
  Aantal woningen
  7
  Vrije woningen
  5
 • Reageer

  Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
  Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

  Hoe veel is ?