De Haan Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacyverklaring vinden.

Lange Veenteweg 24 A t/m E, Epe

 • Omschrijving

  Te huur multifunctionele uitstekend onderhouden bedrijfsruimte op de begane grond welke is gelegen op een uitstekende locatie met afgesloten parkeerterrein.
  Het ruimte bestaat uit showroom- , kantoor-, en bedrijfsruimte waardoor het object geschikt is voor diverse gebruiksmogelijkheden.

  Indeling:
  Overdekte entree, ruimte hal met toegang tot de kantoor/showroomruimte, kantine met pantry, archief en kantoorruimte. Via diverse ruimtes kom je in de bedrijfsruimte met overhead en loopdeur.
  De ligging van het object is uitstekend, de dorpskern van Epe is op korte afstand gelegen en de op- en afritten van de snelweg A50 zijn binnen enkele minuten te bereiken.

  Totale oppervlakte:
  Oppervlakte :
  Totaal ca. 472 m² VVO

  Begane grond
  Bedrijfsruimte/opslag ca. 204 m² VVO
  Kantoor-/showroomruimte ca. 268 m² VVO

  Bestemmingsplan :
  Het object valt binnen het bestemmingsplan ''Bedrijventerrein gemeente Epe'' met enkelbestemming Bedrijventerrein en functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 2.

  De volledige bestemmingsplaninformatie is opgenomen in de bijlage.

  Oplevering :
  In de huidige staat o.a. voorzien van:
  - Strakke en gladde wanden;
  - Vloerafwerking;
  - Plafonds met verlichting;
  - Betonvloeren met zware vloerbelasting;
  - Liftinstallatie;
  - Uitgebreide elektra voorziening;
  - Etc.
  Kortom, u kunt er zo in!

  Bereikbaarheid :
  De locatie is zeer goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer alsmede met het eigen vervoer. De op- en afritten van de snelweg A50 zijn op ca. 4 autominuten gelegen en het busstation is op ca. 250 meter lopen gelegen.

  Parkeergelegenheid :
  Bij het object zijn ruim voldoende parkeerplaatsen gelegen.

  Huurprijs:
  € 3800,- per maand excl. Btw.

  Zekerheidsstelling :
  Bankgarantie c.q. waarborgsom ter grootte van minimaal 3 maanden huur incl. btw.

 • Locatie

  [ { "address": "Lange Veenteweg 24", "zipCode": "8161 PB", "city": "Epe", "lat": 52.348298, "lng": 5.9931802, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
  [{"featureType":"administrative","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"landscape","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"hue":"#0066ff"},{"saturation":74},{"lightness":100}]},{"featureType":"poi","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"off"},{"weight":0.6},{"saturation":-85},{"lightness":61}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"on"}]},{"featureType":"transit","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"water","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"color":"#5f94ff"},{"lightness":26},{"gamma":5.86}]}]
 • Kenmerken

  Prijs
  € 3.800 p.m.
  Wijk
  Kweekweg
  Locatie
  bedrijventerrein
  Postcode
  8161 PB Epe
  Type
  Kantoorruimte
  Bouwjaar
  2005
  Totaaloppervlakte
  268m²
  Verdiepingen
  1
 • Reageer

  Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

  Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
  Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

  Hoe veel is ?